- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
G56-nál hogyan jelez ha eléri a 100%-ot a töltés? Mert amikor rádugtam még piros volt, de nem sokkal utána máris zöld. Ennyi idő alatt biztosan nem töltött fel, mert csak a gyári töltés volt benne
-
fuze
őstag
válasz
Leleményes #19201 üzenetére
Úgy összecsukva is tart rendesen? Mindenesetre én szerintem maradok továbbra is G56 mellett. Igaz, hogy a másiknak jobban fekszik a designja, de itt maga a monitor rész is merevebb, nem hajlik. Meg a hűtés is nagyobb igénybevételre van kitalálva. Ami lesz is.
-
fuze
őstag
Megnéztem a G56-ot élőben. A zsanér sokkal erősebb mint az N550JK-nál és holtjáték sincs. Már nem zavar a piros, szerintem ez lesz
-
fuze
őstag
válasz
Leleményes #19165 üzenetére
Mint mondtam az a legrosszabb ha a géptest melegszik fel és még hangos is. A távozó hőt meg kibírom. Még szerencse, hogy a bal oldalon távozik.
-
fuze
őstag
-
fuze
őstag
válasz
NTonee #19155 üzenetére
A kártyáról nézek akkor valami összehasonlító tesztet. De a masszívabb ház és a jobb hűtés eléggé meggyőző. Főleg a jó hűtés... Nekem ne legyen forró, ne fűtse a szobát és ne is legyen hangos. Munkára lesz főleg... Úgy tudom ebben az N550JK sem teljesít rosszul, de az a béna zsanér, meg a vékonyka monitor rész kiakaszt teljesen
Én már kezdek megbarátkozni a pirossal
Szerk.: Itt vajon nem tudják, hogy IPS panellel van szerelve? Kijelzőnél nagy piros X van az IPS mellett.
-
fuze
őstag
válasz
NTonee #19142 üzenetére
Egyébként őszintén mondom neked, hogy elgondolkodtam ezen a G56JR-en. Még olcsóbb is mint az N550JK és ugyanaz, csak ez "gémeresebb" De itt még annyira nem is durva, csak a piros színnel nyilvánul meg. Lehet meg kéne nézni élőben...
Szerk.: Biztosan IPS? Mert nem látom sehol
-
fuze
őstag
válasz
Leleményes #19143 üzenetére
Rendben, köszi. Megvárom
-
fuze
őstag
válasz
Leleményes #19139 üzenetére
Az üzletben elég rendesen lötyögött. Megkérdeztem, hogy mióta van ez kint és nem rég óta, meg az eladó szerint mindegyik ilyen. Sajnos ez viszont elriaszt. Lehet más lesz belőle, de iszonyat nehéz ilyen képességű gépet találni ennyiért, ráadásul az IPS panel nekem fontos. Mac meg túl drága.
-
fuze
őstag
Megnéztem egy ASUS N550JK notebookot. Már régóta szemezgettem vele. Arra lettem figyelmes, hogy összecsukva a zsanérnak elég erős holtjátéka van, könnyen kinyílik kb 1 centire. ha függőlegesen tartottam, magától szétnyílt. Kérdezném, hogy akinek ilyen van tapasztalt hasonlót? Eléggé elkeserítő, mert ez a gép minden szempontból megfelelne nekem... Eddig nem találtam ilyen jót, csak ez az átkozott zsanér nem tetszett.
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Az N550JV-ről szeretnék kérdezni, ha valakinek van benne tapasztalata.
Jól látom, hogy ebbe nem tudok SSD-t tenni a HDD mellé? Nincs férőhely? ODD helyére is bepakolnám szívesen, ha lehet.
Mennyire melegszik? Ha felforr a fém miközben dolgozom rajta, akkor inkább mást keresek.
Mennyire hangos? Nekem fontos, hogy nagyon csendes legyen.
Ha ezeknek megfelel ez a gép, akkor minden szempontból nekem találták ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest