- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigahaver
csendes tag
Szevasztok!
Lenne egy nagyon súlyos problémám az ASUS A6KM notebookommal. 2006 májusban vásároltam, azóta már 4x volt szervízben, mind a 4x alaplapot cseréltek. Az utóbbi 3 csere fél éven belül volt. A legutolsó 2 alkalommal amint kézhezkaptam a gépet a futártól, bekapcsolás után egyből rossz volt. Többnyire nem lehetett bekapcsolni, kattogott majd kikapcsolt magától. Arra következtetek, hogy valami folyton kinyírta az alaplapot.
Tegnap kaptam vissza megint a szervízből a gépet (garancia még van az alaplapra), de ismét egyből rossz volt.
Az alábbiakat tapasztalom:
8 óra alatt sem töltött fel az akksija a gép kikapcsolt állapotában.
Nagyon sokszor ha bekapcsolom, semmi nem jelenik meg a képernyőn, csak a vinyó megy alapjáraton.
Ha bejön nagyritkán a win xp, akkor egy percen belül elmegy a kép és lefagy.
Van, hogy a windows töltőképernyőjén elmegy a kép, vagyis inkább betorzulnak aszínek és lefagy.
A biosban is lefagyogat, fura színek kezdenek villogni a felső sávban.
Megmértem egy eszközzel, hogy amikor kikapcsolva töltöm az akksit, az áramfelvétele a tápegységnek 10 és 80 Watt között ingadozik 2-3 másodpercenként. Ha egy gyengébb, másik géphez adott töltővel töltöm az akksit, akkor meg 40 wattról fokozatosan lemegy 2 wattra úgy 3-4 perc alatt, majd 2 watton megy tovább.Ha az akksit kivéve csak hálózatról próbálom, akkor be sem kapcsol egyszer sem, csak világít a led de a képernyő totál fekete.
Szerintetek elképzelhető, hogy a töltő ment tönkre, az gallyra vágta az akksimat is (ami mondjuk már 4 éves szóval magától is meghalhatott), és emiatt fagyogat a rendszer?
A kisebb teljesítményű töltővel elindult a gép, de kis idő után ott is elment a kép és a pc speakerből is szólt néhányszor valami prüttyögés.
Gyanakszom még a videókarira is, de akkor nem értem a szervíz miért nem vette észre a hibát a 4 alkalom alatt míg bent volt. Szerintem náluk egy jól működő töltővel nem jött elő a hiba. Bocsi hogy sokat írtam, de már nagyon nem tudom mit tegyek, fél éve nem tudom használni a gépemet mert folyton szervízben van
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest