- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4rs
tag
Vettem egyet, ugyan ezt csinálta. Visszavittem 3 napon belül. Elküldték a notebookot szervizbe. Adtak a boltban egy másikat, mert az nem volt javítható. Az is ugyan ezt csinálta (XP, Vista, 7, Debian alatt is, de csak akkumulátorról). Boltban felhívták a szervizt, hogy hogyan lehet ez. A boltosnak azt mondták, hogy típushiba. Ettől még nincs baja, de ha számomra nagyon zavaró, levásárolhatom az árát. Röviden ennyi.
És kétszer is fordult már elő, hogy folyosón sípolást hallottam, és mind a kétszer K50AB-től származott, mert kíváncsiságból közelebb osontam megnézni.
Nálam négyből négy. Lehet, hogy mázlis környéken lakom, de ez is a szervizt álláspontját erősíti, szóval lehet benne valami.
Többihez nem igazán tudok hozzászólni, nem nagyon próbáltam, Win 7-el nekem sem akart visszakapcsolni azt hiszem, de most XP-vel mintha jó lett volna. Egyébként többnyire asztaliként használom hálózatról, nem nagyon van szükségem hasonló funkciókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest