- Yettel topik
- iPhone topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4rs
tag
Vettem egyet, ugyan ezt csinálta. Visszavittem 3 napon belül. Elküldték a notebookot szervizbe. Adtak a boltban egy másikat, mert az nem volt javítható. Az is ugyan ezt csinálta (XP, Vista, 7, Debian alatt is, de csak akkumulátorról). Boltban felhívták a szervizt, hogy hogyan lehet ez. A boltosnak azt mondták, hogy típushiba. Ettől még nincs baja, de ha számomra nagyon zavaró, levásárolhatom az árát. Röviden ennyi.
És kétszer is fordult már elő, hogy folyosón sípolást hallottam, és mind a kétszer K50AB-től származott, mert kíváncsiságból közelebb osontam megnézni.
Nálam négyből négy. Lehet, hogy mázlis környéken lakom, de ez is a szervizt álláspontját erősíti, szóval lehet benne valami.
Többihez nem igazán tudok hozzászólni, nem nagyon próbáltam, Win 7-el nekem sem akart visszakapcsolni azt hiszem, de most XP-vel mintha jó lett volna. Egyébként többnyire asztaliként használom hálózatról, nem nagyon van szükségem hasonló funkciókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Haditechnika, harcászat
- VoIP telefonálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest