Hirdetés
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
Új hozzászólás Aktív témák
-
orosg
csendes tag
Sziasztok!
Friss Hús vagyok ezen a fórumon, de segítséget szeretnék kérni, mert nem találom a választ.
Szert tettem egy Asus F3U laptopra.Van benne minden, nagyon tetszik, Vista home Premium fut rajta. Ez eddig renben is lenne. A gép adatai: Turion TL56 1800Mhz, videó:Ati radeon x1250, 1 G Ram, wifi,BT, 160GB winyó.
Minden szép és jó, általában minden félére használom, és jatszani is szeretnék.... Na nem durva játékokkal, Mondjuk Cod1-2, ilyesmi.
Nagyon belassul, szaggatja képet. Már próbáltam egy csomó mindent, növeltem a videó memóriát, csökkentettem, cseréltem drivert, szedtem le javító patch-et, de nem javul semmit.
A régi 1700Mhz celeron asztali gépen simán futott, 256M ram, valami legegyszerübb Geforce4Mx videókarival.
Itt miért nem megy? Ez egy sokkal combosabb gép nem? Mindenből sokkal nagyobb van benne, és még is kevés!!!
A vista kezel valamit rosszul, vagy más bajom lehet?
Kevés a memória?Minden segítséget elfogadnék:
Köszi:
Üdv:
Orosg
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/új akku!/1.14kg
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest