Hirdetés
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
qMAGICq #20941 üzenetére
Nos negatívumnak a képernyő betekintési szögét tudnám felhozni, ami nem túl jó, és az "egyben alját", ami talán annyira nem zavaró, hisz túl sokszor nem akarja az ember széjjel szedni a gépet, én is csak a megvételkor cseréltem benne a HDD-t SSD-re, nagyjából 1.5 óra alatt
Egyébként teljesen meg vagyok vele elégedve, sokat játszom rajta, még akár "gémer" teljesítményűnek is mondanám.
Külön billentyűzetet használok hozzá, de nem azért mert szar a beépített, hanem hogy kíméljem
Akku nagyon jól bírja (egyenlőre, fél éves még), 4.5 órát simán elnetezgetek wifivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest