- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adDis
csendes tag
Igen, az Everestnél nem tudom hol volt az eszem: ahelyett, hogy lementettem volna az egész riportot, egy screenshotot csináltam csak az alaplapos fülről.
Köszönöm a bindeket! Ahogy elnézem, nincs közöttük igazán fontos, legalábbis számomra!
Már csak egy kérdésem lenne
A laptop kamerájának a képét, stb. le tudom ellenőrizni anélkül, hogy valami alkalmazásba (pl. MSN) lépnék? Vagy egyáltalán megnézni, hogyan működik?
Jó lenne belőni/tesztelni anélkül, hogy más lásson.Amiatt kérdezem, mert a laptop tulajdonosa egy leányzó, aki nemsokára külföldre megy fél évre és így szeretne kommunikálni az itthoniakkal (vagy ki tudja kivel
és gondolom jó lenne néha lecsekkolnia magát, mielőtt mással is megosztja a fejét
Van erre lehetőség?A kamerához felraktam az illesztőt már régen, de a programok között csak egy Asus Virtual Camera-t látok, amivel nem indul el semmi, csak néhány beállítási lehetőség van feltüntetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest