- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Master94
tag
Üdv K52je FanClub^^
írtam az asusnak a notival kapcsolatban, érdemes tudni hogy az én notim már volt garanciában. 3 hétig, aztán visszaküldték hogy nem hibás. ezt meg is irtam nekik.
nagy nehezen megjött a válasz:
1. válaszlevél az asustól: "Kérem, hogy a további ügyintézés érdekében szíveskedjen megadni készüléke sorozatszámát."
1.2... megírtam nekik.
2. válaszlevél az asustól:
"A megadott sorozatszám alapján nem találtam készülékének szervizelőzményét rendszerünkben, csupán a szervizelés igényléséhez leadott hibabejelentését. De ettől függetlenül javaslom, hogy szíveskedjen készülékét eljuttatni szervizpartnerünkhöz, hogy technikusaik elvégezhessék a bevizsgálást. A hiba megállapítása után pedig megjavítják készülékét.
A szervizbe juttatáshoz szíveskedjen kitölteni hibabejelentő űrlapunkat a http://www.asus.hu/rma weboldalon.
Amennyiben személyesen szeretné leadni készülékét javításra, megteheti szervizpartnerünknél a FixDirect Kft-nél a Budapest, 13. kerület, Véső utca 7. szám alatt munkanapokon 8-17:00 között."
,,,,
BESZAROK EZEKEN A SZERENCSÉTLENEKEN
[ Szerkesztve ]
I love Maluch!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ITH6 eladó (ÁFÁS) (i5-11400H / RTX 3050 / 16GB / 512GB NVME)
- Toshiba AMD E-350 noti, 4GB DDR3, töltővel, külső billentyűzettel, egérrel. olcsó
- Medion Akoya 15,6 colos full HD kijelzős laptop 8 GB RAM-al, SSD +HDD, jó aksival
- Garanciális Dell Latitude 5300 laptop, Intel Core i5 8 gen 8 GB RAM 256 GB SSD
- 65.000 - ft tól Részletfizetés. Asus ROG Strix G 240 Hz , 16 WQXGA I9-14900HX , 16GB , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest