- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
Rem-X
senior tag
Bassszus! Nehogymá nem kell senkinek egy ilyen fasza kártya?!?!?!?!
-
Rem-X
senior tag
Na egy Uppp! 10-ért!!!
-
Rem-X
senior tag
Viszont ha még meglesz akkor a tied oksa?
-
Rem-X
senior tag
10k-ért bárki viheti!!!!
-
Rem-X
senior tag
UPcicca!
-
Rem-X
senior tag
a linken minden ott van, de amúgy a téma címében ott a RAM szám és tudomásom szerint ekkor még semmiféle PCI expressz nem volt... az AGPje meg 8x-os... Minden lemeze megvan, a dobozt is talán elő tudom kotorni stb...
-
Rem-X
senior tag
Mondom szerintem megvan valahol a doboz is! az Abit is egy jó kártya de anno a teszteken a 4200-es alulmaradt az Asussal szemben!
SZAL HAJRÁ! Valaki kapja-marja!!!!!!! UPPPPPP! -
Rem-X
senior tag
én sose húztam semmit a gépemben, ezért erről nem tudok nyilatkozni, de úgy tudom hogy hűtő-csere kell ahhoz hogy jelentősen lehessen húzni... a dobozt meg kell néznem... ha valakinek az is kell akkor utánajárok... elképzelhető hogy megvan
-
Rem-X
senior tag
Ja és itt a link róla hogy mit tudi:
http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=V9280%20TD&langs=01# -
Rem-X
senior tag
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de mindent tud természetesen amit egy Ti4200-esnek tudnia kell, sőt, talán az utolsó kártyák egyike amiben az Asus erősen verte a többi gyártót... persze valamennyire szubjektív ez a vélemény, de szerintem sokan egyetértenek velem és engem nagyon jól kiszolgált!
-
Rem-X
senior tag
UPPPER!!!!
Valaki vigye mán el! -
Rem-X
senior tag
Hali!
Fájó szívvel megválnék Asus Gef4 Ti4200-es videókártyámtól, fejlesztés miatt... véleményem szerint a legjobb 4200-es kártya! Ajánlatokat ide, vagy a rem-x@freemail.hu címre vagy a 0670-338-1502es telefonszámra várnék!!!
Ahoj!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest