- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Ha megvan még akkor kipróbálás után elvinném 10-ért.
-
Cs_Laci
senior tag
Ide valami hülyeséget írtam eredetileg...
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Magánjellegű vélemény: Tedd fel apronetre 11K-ért.. Szerintem 3 napon belül viszik el tőled...
Ott nagyon értékelik a Ti4200-at, meg az ASUS-t, mert mindkettőről hallott a jónép -
Rem-X
senior tag
Bassszus! Nehogymá nem kell senkinek egy ilyen fasza kártya?!?!?!?!
-
Rem-X
senior tag
Na egy Uppp! 10-ért!!!
-
Rem-X
senior tag
Viszont ha még meglesz akkor a tied oksa?
-
Rem-X
senior tag
10k-ért bárki viheti!!!!
-
Rem-X
senior tag
UPcicca!
-
Rem-X
senior tag
a linken minden ott van, de amúgy a téma címében ott a RAM szám és tudomásom szerint ekkor még semmiféle PCI expressz nem volt... az AGPje meg 8x-os... Minden lemeze megvan, a dobozt is talán elő tudom kotorni stb...
-
Rem-X
senior tag
Mondom szerintem megvan valahol a doboz is! az Abit is egy jó kártya de anno a teszteken a 4200-es alulmaradt az Asussal szemben!
SZAL HAJRÁ! Valaki kapja-marja!!!!!!! UPPPPPP! -
Rem-X
senior tag
én sose húztam semmit a gépemben, ezért erről nem tudok nyilatkozni, de úgy tudom hogy hűtő-csere kell ahhoz hogy jelentősen lehessen húzni... a dobozt meg kell néznem... ha valakinek az is kell akkor utánajárok... elképzelhető hogy megvan
-
Rem-X
senior tag
Ja és itt a link róla hogy mit tudi:
http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=V9280%20TD&langs=01# -
Rem-X
senior tag
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de mindent tud természetesen amit egy Ti4200-esnek tudnia kell, sőt, talán az utolsó kártyák egyike amiben az Asus erősen verte a többi gyártót... persze valamennyire szubjektív ez a vélemény, de szerintem sokan egyetértenek velem és engem nagyon jól kiszolgált!
-
Rem-X
senior tag
UPPPER!!!!
Valaki vigye mán el! -
Rem-X
senior tag
Hali!
Fájó szívvel megválnék Asus Gef4 Ti4200-es videókártyámtól, fejlesztés miatt... véleményem szerint a legjobb 4200-es kártya! Ajánlatokat ide, vagy a rem-x@freemail.hu címre vagy a 0670-338-1502es telefonszámra várnék!!!
Ahoj!!!
Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest