- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Azt hiszem, Rover kimerítő választ adott. Ha valami mégsem tiszta, akkor a Geforce FX5600 topikban tedd fel a kérdést.
Ezt a témát zártam.
p -
Rover623
félisten
A #2-ben kaptál már egy tanácsot...
Most én is adok egyet: az NVIDIA weboldaláról érdemes letölteni mindig a legutolsó hivatalos (WHQL) drivert...azok 99%-ban minden tudnak amit kell...
A gyártó oldaláról csak akkor kell/lehet letölteni a drivert ha a kártyának van vmi spéci funkciója amit a standard driverek nem támogatnak...a te esetedben nincs ilyen ok...
P.S.:
Régebbi NVIDIA chipek esetén csak akkor van többképernyős megjelenítési mód felkínálva ha valóban két eszköz van rajta...két monitor, vagy monitor+TV...de a gép bekapcsolásakor a TV-nek már bekapcsolva és ''feldugva'' kell lennie... -
igor85i
csendes tag
az asus oldalról letöltött hivatalos driverek és utilitik
de nem mindegyik van fent ami cd-n például fent van.
az nview-ben csak single display mód van a többi pedig egyszerűen hiányzik onnan ahol lennie kéne, de nincs ott!
stb
de ez a központi probléma. -
(Kolombusz)
veterán
Tulajdonképp milyen drivered van most és mi vele a gáz?
-
igor85i
csendes tag
Tiszteletem a diszes társaságnak!
Lenne egy égetően fontos kérésem!
HA van valakinek fent emlitett videó kártyája az kérem segítsen.
Kellene egy driver cd (nek a másolata)
az enyém sajna eltört (fogalmamsincs hogy hogy)
Netről letöltött driverek nem frankók az van fent és nem igazán tetszik a végeredmény
Ha valakinek van driver cd-je eredeti ha nagyon szépen kérem lemásolná és élküldené nekem
a posta+egyéb költséget megtérítem!
Csak lécci segitsen valaki!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest