Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandika78

csendes tag

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy ASUS A7N8X alaplapom, 2200+ processzorom, ami 1800 Mhz-en megy, van benne 2 db 256 MB-os Samsung 400 Mhz-es DDR RAM, 120 GB-os winchester, DVD író, 300 W-os táp. Eddig működött is, de mostanság, mikor szeretném feltelepíteni a Windows XP-t, akkor végigfut a ''telepítés előkészítése'', majd amikor a gép újraindul és megkérdezi, hogy telepítsen, vagy kilépjen vagy mit tudom én mi a harmadik variáció, mielőtt válaszolnék a gép egyszer csak leáll. Mikor újra indítom, akkor ismét elindul a telepítés, eljut ugyaneddig, majd megint leáll. Lefuttattam a Memtest86 3.2-es verzióját, ment 90-100 percig, kb a 7.-8. Passig, majd megint megállt. Közben a Memtest nem írt ki semmilyen hibát. Amikor a tesztet és a sokadik Windows XP telepítést csináltam, kivettem az egyik memóriát, így csak az egyik volt benne. Ezek szerint -elméletileg- az alaplap és a memória jó. (persze nem feltétlen, tudom) Lehetséges, hogy a tápnak van baja és az mindig ugyanakkor mondja be az unalmast: amikor az XP-t elkezdem telepíteni? Már több XP telepítőt is kipróbáltam, sőt odáig fajult a dolog, hogy legális CD-t is. :B
    Sajnos már nem garanciális egyik hardverelem sem, így a boltból kivágtak, mint a macskát sz****ni. Előre is köszönöm, ha segít valaki!

Új hozzászólás Aktív témák