- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
nincs gond a bios verzióddal (csak ha sempront akarnál beletenni, akkor lenne szükséges a 1010)
következő tippem van még: jumperelés
nézd meg a lapodon, hol van az fsb jumper
ha az 1-2 van összekötve, akkor 333/266 kellene menjen
ha viszont a 2-3 akkor csak a 200 (azaz 400) fsb működik
csekkold le, lehetséges magyarázat lehet -
Lord Zero
addikt
azért merném azt állítani, h nem a lap a ludas, mert pont ilyenem van (nem első) és simán zsonglőrködhetek az fsb-vel
illetve lehet, h a lap a ludas, de akkor az az egyed a ludas, nem az asus a ludas
(ja, és még a matyi is ludas)
nah
szerk: szóval, ha aszinkronban indítasz (fsb 333, mem 400), honnan veszed, h 400nak ''ismeri fel'' az fsb-t (ezt írtad)? a win alól nézted vmivel?
[Szerkesztve] -
Kirbly
aktív tag
mekkora a proci szorzoja? mert nekem ott vmi gyanus de rohattul. mar masfel eve nyustolok egy ilyen lapot es semmi gond vele. raktam ossze gepet ilyen lapokkal nem is egyet es mind tokeletes, igaz az egyiken biost kell egetni
nyomj egy cmos cleart es kezdd el elolrol az egeszet. en allitanam a helyedben 166x12 v. 12.5-re es szinkronban a memokkal
-
szasanyi
félisten
Tapasztalataim szerint valszeg az forog fenn, hogy a mobo NEM hajlandó (jól) együttműködni a memóriával! Több ASUS lappal szívtam emiatt.
Próbaként tegyen be egy tuti jó (Samsung, Hyunix, esetleg Kingmax) modult, és próba cseresznye. Lehet, hogy ennyi a megoldás!
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
a memóriasebességet beállíthatod manuálisan (system performance-t tedd user defined-ra), vagy rábízhatod a lapra (tedd auto-ra), ekkor a beállított fsb-t kell követni (a mem megy az fsb után, nem fordítva)
így szinkronban lesznek, ami valóban nem baj, sőt
ha jól csináltad, mennie kell (legalábbis nagyon furcsállanám, ha nem akarna 333on menni
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest