Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacso
aktív tag
válasz
Lord Zero #41 üzenetére
Szerintem nem a táp, mert most vettem egy új lapot (NF7) és ezzel semmmi probléma...! A táp egyébként egy 1 hónapos Sirtec 360W 12cm-es ventivel!
Egyéb ötlet esetleg?
Lehet, hogy az elem halt be a lapon, de annak lett volna valamilyen előjele nem (pl.: Biosban az óra késik, stb...)? És ez egyik napról a másikra történt...! -
I. Richard
senior tag
válasz
Lord Zero #24 üzenetére
Ja.... Én is gondoltam már erre.
Nincs 1 tippetek, hány foknál lövi le a Barton magos CPU-kat?
Az ASUS Probe meg be@khatja, mivel a sipákoláson kivül mást nem képes csinálni! Az a vicc, hogy a korábbi verziókban lévő fordulatszámszabályozás és a szoftveres CPU hütés is kihalt a progiból -
:AMF:
senior tag
válasz
Lord Zero #22 üzenetére
Háááát, ha a referencia 1910Mhz/333Fsb helyett 1900Mhz/400Fsb-en járatom és ez tuningnak számít, akkor tuningolva fut.
Az én fogalomtáramban a tuning röviden azt jelenti, hogy többet próbálok meg kihozni abból a cuccból, amit a bótba csak úgy elémpakolnak. Ezekkel a beállításokkal az én szememben nem van tuningolva (Az otthoni gépembe 2500+@2800+ tuningnak számít az én szememben is.). De ha tévednék, és ez mégiscsak tuningnak számít, akkor Isten irgalmazzon az én megtévedt lelkemnek! és bocsánatot kérek minden tuningolást helyesen értelmezőtől a tudatlanságom miatt. -
senior tag
válasz
Lord Zero #19 üzenetére
Köszi a tippet, de az elsők között néztem meg (első megdöbbenésem után rögtön ''jójúzer'' módjára átnyálaztam a júzergájdot).
Lehet hogy hagyom a fenébe az egészet, elvégre csak netre, filmre kő a gép, semmi durvulás. Most 1900Mhz-en ketyeg (400*9,5), stabilan fut, nincs semmi baja - a lelkem még háborogni fog egy darabig
Tudom, a prociban szunnyadó erő íly mértékű kihasználatlansága halálos vétség, de nem tok miccsinálni, ha sulinetes cucc kellett neki.
-
Superman
nagyúr
válasz
Lord Zero #17 üzenetére
Ez jó ötlet lehet. A jumpert a North Bridge Controller mellett találod meg balról.
Viszont a jumperelés default állapota az 1-2 összekötés, ami ugye 400/333/266-os FSB-t jelent. (Egyébként MHZ-enként is lehet állítani a biosban.)
Tehát hacsak nem állítottál rajta, ez alapból ilyen. -
senior tag
válasz
Lord Zero #13 üzenetére
Bocsi, most nézem csak, hogy ökörséget írtam (zűrös napom volt tegnap, bár ez nem mentség
)
Szóval -most nagyon koncentrálok, hogy tömören leírjam a lényeget- akár aszinkronba, akár szinkronba állítom a mem-t és a procit, nem hajlandó csak 400-400 szinkronban bootolni. Bármilyen más beállításra csak fekete képernyő a válasz
Na, ekkor jön a kikapcs--->újraindít-->bootol és paff: proci 1150 Mhz (11.5-ös szorzó mellett ez ugyebár 100-as FSB - nem 200, ahogy botor módon írtam #10-nél), mem pedig 200 Mhz-en. Bios sír, én meg ülök magamba roskadva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B760M PRO RS
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest