- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
law007
aktív tag
végülis én is tapasztaltam ilyen jelenséget (sima p5wd2-premiumnál).
a speed step techonolgy az órajelszorzóval mahinál, az szerintem poénosabb, mint az fsb változtatás, ugyanis a ramok órajelei is változnak ilyenkor, ami ha be van lőve egy bizonyos időzítésre, akkor hirtelen +20%-os ugrásnál egyszerűen nem bírja, vagy ha igen, akkor 0%-nál nem ad ki magánál mindent.
Most nem vágom, hogy ez van-e ebben a lapban, amúgy az AINOS télleg egy ''tuning light'', hithű játékos nem használja, vagy ha nem játékra, akkor meg nem is kell overlock
...szerintem -
zugkraft
csendes tag
Módosítok: akkor lassul be a rendszer, ha az elsődleges (Intel) IDE vezérlőről másolok a másodlagosra (a Marvell-re). Tehát megy a másolás ugyan (igaz, néha csak 2 Mb/sec-cel), de a CPU terhelés felmegy 100%-ra... Ha a SATA-ról másolok, akkor minden oké...
Mindenesetre most kijött egy új béta verziójú BIOS (405), meglessük javul-e vele valamit a helyzet... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest