- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
xcbiker
addikt
A Témában szereplő lapok közül pedig mindenképp az ABIT IC7-G javaslom, mivel az i875-ös chipsetű.
Nekem már volt szerencsém IC7-hez, IC7-G-hez, P4c800-hoz, P4c800 Deluxe-hoz, P4c800-E Deluxe-hoz és azt kell mondjam az ABIT most kivételesen nagyon eltalálta ezt a lapot mindenféle szempontból.
Ha csak a csomagolását hasonlítod össze, már akkor is bizalomgerjesztőbb mint az ASUS és akkor a hozzáadott kábelek plussz hozzáteszik a magukét.
Mellesleg én is most fogom a P4C800-at lecserélni IC7-G-re, csak előbb adjam el ezt... -
xcbiker
addikt
Szerintem vegyél inkább ABIT-ot. Jobban jársz.
Nem kötöszködni akarok, de szerintem a felszereltségével sincs semmi gond. ASUS P4c800 deluxe - sima ide cable, csak asus feliratok. <-> ABIT IC7-G - csőkábelek ABIT logoval.
Abit sima IC7 - firewire, optikai ki és bemenet <-> ASUS P4C800 - No firewire, no optikai csati, csak alaplapi tüskék.
Az IC7-G -n is van RAID.
És akkor mondja bárki is, hogy az Asus jobban felszerelt...
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest