Aktív témák
-
xcbiker
addikt
válasz
J.J. András #74 üzenetére
Igen, nagyjából ezt kell látnod.
De mint mondtam nem hiszem, hogy ezeket hamisítanák.
A másik dolog...Az megeshet, hogy az adott bolt megvágja az embert. Itt értem azt, hogy a kör IDE kábeleket kicserélik simára.
Nálam is valószínüleg ez történt anno. :( -
J.J. András
őstag
erre valaki.... ??? :
I n t e l ˇ
FW82801ER
° F3140100
łł SL742
łł intel mc°
ha hívlak Biker, akkor erről csörögök : +36209380897
köszi, csőváz, tipli van..... -
xcbiker
addikt
válasz
J.J. András #67 üzenetére
Nem feltétlenül adnak kör IDE kábeleket, de mindenképp rajtuk van az ABIT logo.
Nem igazán hiszem, hogy az ABIT-ot hamisítanák... -
Atlantis
veterán
Nekem speciel tönkrement egy P4C800-som. Emiatt azonban kár lehúzni a lapot, mert amikor ment, nem volt rossz.
A mostani Gigabyte-omat viszont sokkal jobban szeretem,annak ellenére,hogy nem komálják egymást a RAM-mal, vagy esetleg a Ram is halódik. Még folyik a tesztelés, ez azonban nem ide tartozik.
Szerintem valamelyik Abit-tal jobban jársz, az újabb lapjaik elérik az ASUS minőségét, felszereltségét. -
-
xcbiker
addikt
a számom: 06702471926
-
xcbiker
addikt
válasz
J.J. András #64 üzenetére
Nem igazán értem mire célzol ezzel... ?!
Természetesen van i, mivel intel a chipset... :) -
J.J. András
őstag
Biker, dobj meg egy tel.számmal légyszíves,mert nem leszek NET közelben, de fel szeretnélek hívni, hogy megkérdezzek valamit az IC7-essel kapcsolatban......
vagy ha emlékszel,és van annyi időd....akkor, az Intel Déli Hídon a te gépeden van I -betű, az a tipikus Intel jel a sorozatszám mellett megtalálható......?
annak rajt kell lennie a chipen mindenképp ??? -
xcbiker
addikt
Először én sem akartam hinni fLeSs-nek, amikor ő mondta. De sajnos a saját tapasztalatom meggyőzött. Én anno a tápra gyanakodtam nála, de mivel az ő tápja egy jóféle Enermax és én is már tápot is cseréltem ez kizárható.
Ahhoz meg hogy megállapítsam, hogy pontosan honnan jön a hang szerintem műszer kellene. -
FRIZ 22
senior tag
Ja, mi serceg?
-
xcbiker
addikt
Mint azt egy másik IC7-el foglalkozó topicban leírtam, épp tegnap raktuk össze az egyik haver gépét az én régi alaplapommal és abban ment a 2,2-es cel.
-
leveskonzerv
csendes tag
Igazad van, az Abit is tuningbajnok. :D
Anandek:
[L]http://www.anandtech.com/[/L] -
xcbiker
addikt
-
xcbiker
addikt
válasz
leveskonzerv #33 üzenetére
Nem tudom, hogy ki az az An..., de én anno az IC7-et és a mostani ASUS-omat teszteltem és az ABIT jobb lett szinte mindenben, kivéve az AIDA memwrite tesztben lett gyengébb az ASUS-nál.
Az Abit NB ventije köztudottan xar, ez van. De kb 1000Ft-ért van rá Zalman és az nagyon okés. -
xcbiker
addikt
Teljes mértékben igazad van. Sehol nem lehet HUN-ba kapni. -sajnos
Én a régi munkahelyemen vettem (Logitech disztributor) és ők sem tudtak hozni magyart.
Nem is értem ezt a Logitech-et, ha egy marhadrága Cordless-be képesek magyarékezetes billentyűket biggyeszteni, akkor ebbe mennyivel lenne több fáradság? -
leveskonzerv
csendes tag
Szerintem elegge mindegy, melyiket veszed meg, mind jo.
En egy ASUS p4c800-e -t fogok venni, de csak azert, mert csak :D
Eddig nagyon bevalt az ASUS nekem. (Raadasul Anandtech-ek szerint tuningbajnok :P)
A harom kozul pedig, ha nem szamit az ar, akkor ic7-g, ha inkabb szamit,
p4p800delux -
Tamber
csendes tag
:C
Amúgy meg Abit IC7/IS7-nél meg van az 250FSB 1:1 tuning limit + egy rakás memóriát nem kezel rendesen dual-ban, a Vdimm pedig 2.8V-vel csak 2.7V-en megy.
Nállam P4P800-al 2.4GHZ@3.2GHZ és nem hallok semmiféle sercegést, és biztosan nem azért mert elnyomja a northbridge venti! -
xcbiker
addikt
Ok.
Abban még egyetértek, hogy lehet benne valami, hogy az ASUS stabilabb egy hangyányit, mert mikor IC7-em volt és Codegen 300W táp, tuning nélkül újraindulgatott egy párszor. Az ASUS-nál ez a mutató kisebb volt.
''Viszont amióra Persilt használok, minden ruha vakítóan tiszta és fehér!'' :D -
xcbiker
addikt
Részemről ennyi...
-
AngelH
aktív tag
De le is irta hogy miert. Ha neked ezek a fent emlitett okok meggyozoek, hogy szep a doboza, meg kerek kabel van hozza, es nemkell a harom ev gari, meg az asusokra jellemzo stabilitas akkor abitot kell venni, nem tudok mast mondani :) En egyebkent Abit laprol valtottam Albatron-ra, es meg kell hogy mondjam +150Mhz-et sikerult kihozni ugyanabbol procibol... Es sokkal stabilabb lett minden...
-
xcbiker
addikt
Nem azért mondom, de én alaplap téren ASUS FAN voltam mindezidáig, de mivel már nagyon sok helyről hallottam ezt a sercegés dolgot, meginogtam. Az ASUS-nak pl a TUSL2-C -je volt nagyon jó szerintem.
Sercegés ügyben ha nem hisztek nekem, akkor kérdezzetek rá fLeSs barátomnál! -
xcbiker
addikt
A Témában szereplő lapok közül pedig mindenképp az ABIT IC7-G javaslom, mivel az i875-ös chipsetű.
Nekem már volt szerencsém IC7-hez, IC7-G-hez, P4c800-hoz, P4c800 Deluxe-hoz, P4c800-E Deluxe-hoz és azt kell mondjam az ABIT most kivételesen nagyon eltalálta ezt a lapot mindenféle szempontból.
Ha csak a csomagolását hasonlítod össze, már akkor is bizalomgerjesztőbb mint az ASUS és akkor a hozzáadott kábelek plussz hozzáteszik a magukét.
Mellesleg én is most fogom a P4C800-at lecserélni IC7-G-re, csak előbb adjam el ezt... -
xcbiker
addikt
Szerintem vegyél inkább ABIT-ot. Jobban jársz.
Nem kötöszködni akarok, de szerintem a felszereltségével sincs semmi gond. ASUS P4c800 deluxe - sima ide cable, csak asus feliratok. <-> ABIT IC7-G - csőkábelek ABIT logoval.
Abit sima IC7 - firewire, optikai ki és bemenet <-> ASUS P4C800 - No firewire, no optikai csati, csak alaplapi tüskék.
Az IC7-G -n is van RAID.
És akkor mondja bárki is, hogy az Asus jobban felszerelt... -
Syntax
csendes tag
Vajon melyiket éri meg jobban megvenni a tesztekben mind a három ugyan úgy első hely körül mozog az ASUS a felszereltsége és a teljesítménye miatt, míg az ABIT-ok meg csak a teljesítményük miatt amiben megkell hagyni nagyon jók mivel majdnem minden tesztben fölözik az ASUS-t és ha nem is fölözik akkor legolább ugyan azon a szinten vannak szóval melyiket érdmes megvenni?:F
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest