- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Csináltam kis általános tesztet, ha már említgettétek. 9950x (eco mód, 105W-ra korlátozva), 4070 super, 2560x1440, dlss q, ultra (árnyékok medium és blur off, ezt a kettőt állítottam át az alap presetről). Az említett Imola, 19 ellenfél, utolsó hely felállásban.
Rajtnál állva: 120 fps, elindulva emelkedik kicsit, féktávon csökken 105-110-re, de amúgy 110-130 közötti tartományban tartja általánosan menet közben szépen. Pálya egyes részein 140-150 is akár, területtől függ. Ellenfelek nekem úgy tűnik csak kicsit számítanak, főleg a pálya kialakítása befolyásolja. Pl volt, hogy amúgy 115, előztem párat és már 130-140 között ugrált. Célegyenesen száguldva egymagam: 135-145 fpsLegrosszabb eset: 98 fps (sok autó rajt után beláthatóan, első féktávon. Ha nem vágódunk be, hanem rendesen pályán küzdünk, akkor 100 fölött marad.)
Peak: utolsó kanyarban 177 fps, amit láttam max.Mondjuk úgy azt tartja 5-10% eltéréssel föl-le, amit a rajt poziban mutat ez alapján. DLSS performancere állítva +10 fps átlagosan a fentebbiekhez képest, kb ugyanilyen a szórás.
Amit még figyeltem, hogy kavicságyban vagy tapadás elvesztésekor ugyanígy 10%-ot ugrálhat felfelé az fps. Szerintem emellett a látvány mellett teljesen konzisztens az egész és korrekt, nincsenek nagyon leeső értékek, egész jól optimalizált már így ezen a pályán, napos időben pl. Máshogy nem néztem. -
Steve1207
veterán
válasz
Bandit21 #390 üzenetére
Gyorsan elindítottam egy tesztre, ahogy anno is, csapattam egy 10 körös versenyt, tartja a 110-140 közötti fps-t (átlag 115-125 között mocorog) 2560x1440p-ben ultra presettel, DLSS quality mellett (4070S). Árnyékokat vettem egy fokkal lentebb és a motion blur van kikapcsolva, máshoz nem nyúltam, röccenés nem volt most se.
Esetleg az online kapcsolat okozhat ilyet, de arról dobná a kis popup értesítést, ha az a baja és nem is több mp-es késést kellene okoznia (vagy esetleg a steam nekiállt egy címet frissíteni, az megakaszthatja a kapcsolatot és a játékot is, nem csak ennél).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Gumi és felni topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Béta iOS-t használók topikja
- Nintendo Switch
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged