- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
Darth_Revan #2621 üzenetére
Az utolsó sem ismeretlen. Ő Nikolai Orelov orosz aszaszin, aki a 20. század elején tevékenykedett. Az ő nevéhez fűződik a Tunguska-esemény 1908-ban, ami a valóságban egy meteor felrobbanása volt a levegőben, az AC világában pedig egy Éden darabjának megsemmisítése.
Nem hinném, hogy Nikolai vagy Aveline lenne a következő rész főszereplője. Utóbbi már csak azért sem, mert ő az Assassin's Creed III: Liberation főszereplője.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Darth_Revan #2621 üzenetére
mmint úgy értem hogy nem a játékokból, hanem egyéb forrásból ismert.
-
polonic
félisten
válasz
Darth_Revan #2591 üzenetére
Megmértem magasság: 30 cn, szélesség: 20 cm, mélység: 20 cm
Angol nyelvű a napló, a kézikönyv tán magyar.
-
polonic
félisten
válasz
Darth_Revan #2574 üzenetére
Azt hiszem, hogy egy kilonal tobb volt, de kettonel semmikepp nem tobb. Nem tudom most sajna megmerni.
Van angol nyelv is.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #2573 üzenetére
Jah és a Freedom Editionban a játék+tartalom csak magyar nyelvű vagy van angol nyelv is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest