- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ja az Intel féle sokbites vektoros utasításkészlet? Nehezen esett le. Nem is hittem, hogy már 2012-es játékok is érdemben használják, mostanában inkább az a divat, hogy még az Xbox féle Xenon proci által is támogatott SSE2 automata compiler optimalizálást is kikapcsolják a PC port fordításakor, nem hogy ilyesmi "ínyencségeket" adnak hozzá kézileg, főleg hogy amúgy meg mereven egy CPU szálra írták, tehát annyira nem akartak beleizzadni az optimalizálásba, sőt...
-
janos666
nagyúr
Mi az az avx?
amúgy szokásos tippek: VGA driver csere: ha van, akkor először frissebbre, egyébként ha most a legújabbat használod, akkor visszafelé öregebbre (akár több hónappal, de azért nem a játék megjelenése előtti dátumra).
Aztán jöhet egyes DLL fileok törlése a játékmappából, ha van belőlük frissebb a system32-ben.ű
Végső esetleg Windows és játék újratelepítés a nulláról. Közben játék CD felület-ellenőrzés CRC hibákra, vagy fileok friss letöltése Origin-el.
-
-
janos666
nagyúr
Én sem tudtam befejezni, míg lejárt a játékon belüli világvége-visszaszámláló.
Épp egyedül ültem a kocsiban (talán keletnek tartva Debrecen felé menet), és unalmamban tekergettem kicsit a rádióadók közt. Akkor mondták, hogy épp most lehet világvége. Nekem pedig az ugrott be róla, hogy "bassz, akkor elkéstem az AC3 végigjátszásával". -
Elég kiszámíthatatlan ez a játék. 7970-el is csak döcög, a 7870-em meg nem tudta élvezhetően vinni. Próbáltam kolega konfigján, tényleg 60 fps volt Bostonban, persze ez nem azt jelenti, hogy van olyan mint a te konfigod, de ezen a játékon nehéz elmenni
Lehet beesik az is valahol, annyira azért nem másztam bele
-
arzz
tag
Az a helyzet hogy HD6850...
Far cry 3 alatt zúg is rendesen a venti, érződik hogy használja a vasat.
De érdekes mód, míg ultra beállítások mellet FC3-ban van 40 Fps-em, AC-ben, meg 28 átlagban, de leugrik akár 20-ig is néha. Meg játék alatt alig hallatszik hogy hűt a ventillátor. -
-
janos666
nagyúr
De azt tudod, hogy a V-sync a monitorod frissítéséhez hangolja a videókártyát?
60 feletti fps-el sem tud többet kirajzolni a monitor, ha 60Hz-en jár. Ellenben csíkozódik a kép.Nekem épp elég a 60. Mikor leesik mondjuk 45-re, akkor már sírok a plazma TV előtt. (LCD monitoron még eltűrtem, mert az úgyis összemaszatolta nekem a 60-at és a 45-öt is.)
De a csíkozástól hamarabb verem a fejem a falba, mint 30 fps-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest