- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Aktív témák
-
Gitros
aktív tag
válasz
powerwade #15 üzenetére
Az az 1k pont valszeg azért van mert egy 1600+ -ost húzok 2200+ -on (Kvázi 173MHz az FSB) Tehát az valószínű, hogy a proci oldala miatt van. De a BIOS-ban az nem kamukapcsoló, különben a Driver nem ilyeneket írna, hogy Fastwrite supported but disabled.
Szal nem hinném, hogy csak az emberek hülyítése miatt van a kapcsoló, de még nem mesélte el senki, hogy kell bekapcsolni... én meg még nem jöttem rá. Neten kerestem idevágó registry tweak-et, de azt sem találtam. ÁÁÁÁ... mind1. Szóval ne emészd magad. Reménytelen :P
Uff Gitros voltam... -
Gitros
aktív tag
válasz
powerwade #12 üzenetére
Nekem ugyanezt játsza a 8500-ösöm. Ne törődj vele!
A konfigom idevágó pontjai: Epox 8K3A+; BBA Radeon 8500 64Mb; Win2k;
Nekem sem megy a FastWrite, de ki nem sz..., így a gép kierőlködik magából 8900 pontot. Amivel játszom az fut... A 3DMark 03 a 3. tesztnél elrántja az egész gépet.
Kvázi... semmi sem tökéletes. De Amire kell, arra jó.
Uff Gitros voltam...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest