- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
Sziasztok,
a no k oc emeli a bclk órajelét is?
-
3shae
aktív tag
Igen, ez szerintem is rendben van így
Valamikor 2005 novemberében vettem egy ASRock 775dual-880pro lapot, az sokáig megvolt nekem (2008 őszén váltotta le egy Abit Fatality FP-IN9-SLI Core2 procival) semmi bajom nem volt egyik lappal sem. Akkoriban pedig más termékkategóriát képviselt a címben is említett márka, de hihetetlen hogy mennyit fejlődtek az évek során. Akkoriban VIA!! chipkészlettel megoldották elsőként a pci express, pentium D !! támogatást. Sőt, azon a lapon volt még AGP port is, elsőként azt nyúztam egy 9800pro kártyval, később pedig egy x800gto került bele, már az új csatolósínbe.
Non K Oc-t használod?
Édes aranyos a kislányod
-
3shae
aktív tag
Szia,
mint írtam nekem nagyon tetszik a z77pro4m lapocska
Z77, és mATX-re váltanék. Jelenlegi lapommal nagyon meg vagyok elégedve, stabilitás, és minden egyéb szempontból, tehát nem lehet rá egy rossz szavam sem. Adatok a cuccaimnál..
Ezért is vettem meg az i7-est, hogy nagyon sokáig tudjam használni DETTO!!
(#6498) fanti
Hiszek nektek!
-
3shae
aktív tag
Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy az ASRock lapokra valóban fel lehet tenni az LGA775-re tervezett hűtőket?
Valahol láttam már egy képet, de ott olyan csálén állt a toronyhűtő, hogy inkább néztem homemade megoldásnak, mint szakszerűnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest