Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Igen, anno tényleg volt az Asrock márkának egy kissé szerényen csengő neve, afféle "alsószegmensbepontjóleszmertolcsó" kategória volt.
Az általad említett VIA csipszetre épülő megoldásokat én is használtam, illetve pont a P4-hez kiadottat nem, de pl. ABIT KV8-PRO lapom volt Athlon64 alá, VIA 4in1 drivercsomaggal.....még itt él az emlékezetemben.
Persze sok lapot kipróbáltam, PC-partner, Tomato, Gigabyte, Abit, Asus...... (ugyanis én 71-es születésű vagyok) úgyhogy rengeteg mindent próbáltam 1989-töl napjainkig.Minden gyártónál megvoltak a gyengébb sorozatok, és az ütős sikerszériák is.
Asrockot elsőként a H77-es sorozatból használtam i5-3550 társaságában, és kellemes meglepetés ért minden szempontból. Minden hardverem kezelte szépen (3db SSD, 2db HDD, 1 ODD, 6950, majd 7950).
Ezért is döntöttem amellett, hogy maradva az Asrocknál és a 77-es sorozatnál, veszek egy Extreme3-at és bele egy i7-3770 procit, meg a TeamGroup kitet (Kingstont váltott föl). Ugyan a TeamGroup már a H77-ben is szépen muzsikált, de ott ugyebár 1600MHz-en.Az Extreme3 meg ugyanúgy kezel minden egyéb hardverelememet, mint az elődje.
A TeamGroup kit az XMP profillal tökéletesen hozza azt amit hoznia kell, a Non K OC meg egy baromi jó dolog.
Pláne, hogy csak annyi, hogy "Enabled"-re állítom és kész!Egyszóval teljes az örömöm és az elégedettségem, és a favoritom az alaplapok között az Asrock!
-
fanti
addikt
Kedves vagy, köszönöm szépen! Imádom a kislányomat!
Igen, használom a Non K Oc-t, naná!
4.3GHz-en jár a proci így, és az égadta világon semmit sem csináltam, csak a Non K Oc-t engedélyeztem.
A TeamGroup 2133-as 16GB-os Kitnél is XMP profilt betöltöttem, és azzal használom.
Annyi csak, hogy a gyári 1.65voltos RAM feszültséget csökkentettem 1.575-re, hogy a VTT-nek ne kelljen feszt adjak, ATOMSTABIL! -
fanti
addikt
Tudod, volt anno nekem egy i7-870 procim, meg hozzá egy P55-ös Gigabyte lapom.
Ugyebár ez Socket-1156. Az az i7 máig is kiszolgálna, de egyszerűen már vagy két éve nem lehet lapot venni 1156-os procik alá újonnan.Pont ezért döntöttem úgy, hogy 1155-ből megveszem a plafon procit (i7-3770) és hozzá egy középkategóriás lapot (Extreme3), és tartalék lapnak meg meghagyom a H77 Pro4/MVP-t.
-
fanti
addikt
Én majdnem két évig használtam H77 Pro4/MVP lapot, teljesen stabilan ment, semmi gondom nem volt vele.
Azután vettem egy TeamGroup 16GB-os DDR3-2133 kitet és egy i7-3770 procit, hozzá egy új lapot is.
Most Z77 Extreme3 van, szintén teljesen problémamentes, tuti alaplap.A H77 Pro4/MVP visszakerült a dobozába és be a szekrénybe tartalék alaplapnak, mert én nem akarok platformot váltani legalább öt évig, maradok a 1155-ös foglalatnál. Ezért is vettem meg az i7-est, hogy nagyon sokáig tudjam használni.
Szóval teljesen elégedett vagyok az Asrock alaplapjaimmal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest