- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Innox
tag
Sziasztok!
Sikerült megoldanom a problémát. Gondoltam közkincsé teszem. Az volt a probléma, hogy az USB kulcsot USB3.0 portra csatlakoztattam. Az installer pedig nem talált hozzá drivert. A megoldás: USB 2.0-s hátlapi portot kell használni és nincs probléma.
Más: Nektek működik az alaplapon az audio kivezetés? Nekem Corsair Carbide 300R házam van, amiben teljes csatlakozós USB3 és audio csatlakozó van. Az usb gond nélkül megy, de a hangkimenet nem akar működni. Esetleg ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalat?
-
Innox
tag
Szia!
Addig jutok el, hogy 3%-nál kialad a file kicsomagolás. Egy másik verzióból USB kulcsot csináltam a Professional-ból. Ott pedig DVD meghajtó illesztőprogramot kér, pedig nincs is DVD meghajtó a gépben..
Van egy hivatalos egyetemi installer is, amin van 32 és 64 bites is. Viszont bármilyen más gépen látom mind2 verziot. Ezen a gépen pedig csak a 32 bitest. A 32 bites minden gond nélkül feltelepül. De 4 GB RAM és 2GB VRAM esetén nem túl előnyös.
Minden win 7 MSDN verzíó. -
Innox
tag
Sziasztok!
A minap rendeltem egy H77Pro4/MVP alaplapot. Bele egy i5 3450-es CPU van. A helyzet az, hogy egyszerűen képtelen vagyok rá 64 bit es Win7-et felrakni. 32-bit es 2x sikerült elsőre. Van valami BIOS beállítás, hogy 64 vagy 32 bites legyen a rendszer? Tanácstalan vagyok. Aki tud kérem segítsen.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest