Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• danika0670

tag

válasz Gabás #7616 üzenetére

Helló!

Persze :) ezen volt alapból ....nem működött így sem....:( tele van ilyen issue-val a net...sajnos...próbáltam letiltani biosba elmentettem újrainditottam aztán engedélyeztem..annyi mindent próbáltam hogy az eszméletlen.
    Ugyanúgy maradt 100mb/s-en a sebesség. A TP-Link azaz a Realtek működik csak azért mégiscsak zavarja az embert egy minőségibb lapon a dolog még ha nem mai darab akkor is :) nem szeretem feladni még próbálkozok :D

• danika0670

tag

Helló!

A kérdésem a következő lenne fórumtársak. Van nékem egy Asrock Z77 Fatality Performance alaplapom egy Broadcom Netlink Gigabit Ethernet Adapterrel. Átpattintottam a Diginél a 100-as netet 1000-esre...Vettem természetesen Gigabites routert is hozzá.

A probléma ott kezdődik hogy a Broadcom a vezérlőpultba 100mb/s-os sebességet tud produkálni csak és a speed deluxnál sem tudom átállitani 1GB/s-re mert nincs meg az a beállitás. Próbáltam millió driverrel, google a barátoddal és sok más egyébbel. Most kikerültem a dolgot mert vettem egy Gigabites TP-linket (ami realtek ugyebár...) és ezzel most happy minden. Azért én mindenesetre kiváncsi lennék, hogy hogy is van ez. Tele van a google ugyanezzel a hibával..Kábelre magyaráznak de csak Cat5e és Cat6 van a lakásban...és Cat5e-n jön a digi is felfele hozzám.

Mókás a helyzet nagyon, mert ha jól értem akkor lehetséges, hogy a hálózati kártyámmal lenne valami? Kezdjek félni? :)

Köszi a választ és a tippeket előre is ha vannak mert böki a csőrömet rendesen :)

Új hozzászólás Aktív témák