- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
danika0670
tag
Helló!
Persze
ezen volt alapból ....nem működött így sem....
tele van ilyen issue-val a net...sajnos...próbáltam letiltani biosba elmentettem újrainditottam aztán engedélyeztem..annyi mindent próbáltam hogy az eszméletlen.
Ugyanúgy maradt 100mb/s-en a sebesség. A TP-Link azaz a Realtek működik csak azért mégiscsak zavarja az embert egy minőségibb lapon a dolog még ha nem mai darab akkor isnem szeretem feladni még próbálkozok
-
danika0670
tag
Helló!
A kérdésem a következő lenne fórumtársak. Van nékem egy Asrock Z77 Fatality Performance alaplapom egy Broadcom Netlink Gigabit Ethernet Adapterrel. Átpattintottam a Diginél a 100-as netet 1000-esre...Vettem természetesen Gigabites routert is hozzá.
A probléma ott kezdődik hogy a Broadcom a vezérlőpultba 100mb/s-os sebességet tud produkálni csak és a speed deluxnál sem tudom átállitani 1GB/s-re mert nincs meg az a beállitás. Próbáltam millió driverrel, google a barátoddal és sok más egyébbel. Most kikerültem a dolgot mert vettem egy Gigabites TP-linket (ami realtek ugyebár...) és ezzel most happy minden. Azért én mindenesetre kiváncsi lennék, hogy hogy is van ez. Tele van a google ugyanezzel a hibával..Kábelre magyaráznak de csak Cat5e és Cat6 van a lakásban...és Cat5e-n jön a digi is felfele hozzám.
Mókás a helyzet nagyon, mert ha jól értem akkor lehetséges, hogy a hálózati kártyámmal lenne valami? Kezdjek félni?
Köszi a választ és a tippeket előre is ha vannak mert böki a csőrömet rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest