Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Jelenleg egy alpenföhn himalaya van. Sajna ehhez a konfighoz túl nagy. De a hűtésével elégedett vagyok. 4300mhzn járatom a procit bár ez nem mérvadó mert alapfeszen, tehát jelentős melegedés nincs, viszont a hűtő kellemesen halk valami hasonlót keresnék csak nem téglalap hanem négyzet alapterületűt vagy keskenyebbet.
-
superecneB
őstag
Sziasztok,
z77 extreme4-m lapom van.
bios rev.: 1.80
cpu: i5-3570k
vga: gtx960probléma:
Az alaplap nem látja a vga-t a pcie1; pcie3 slotokban (amik ugyebár 16x és 8x sebességet tudnak). A pcie4-es slotban ami csak 4x-es viszont hibátlan, tehát a vga jó.
Soha nem volt használva a fenti két slot. Az érintkezőket megnéztem épek. Szennyeződést szabad szemmel nem látok rajta.
Bios beállításokban próbálkoztam a pcie bus speedet csökkenteni gen3 ról gen 1 és 2-re. = nem megoldás.Volna értelme a biost "downgradelni" 1.7-re mondjuk?
UEFIből elérhető bios reset volt. Nem tudom a jumper rövidre zárása vagy az elem kiszedése ad -e valami többet a bios resethez. (mármint a dátum és idő elvesztésén ami kétlem hogy befolyással lenne) -
superecneB
őstag
Offsettel tudok alulfeszelni?
Az a gyanúm hogy kicsit bőkezűen ad az alaplapom feszültséget.Szeretném húzni a procimat 4500mhz irányába ahol a legjobban érzi magát 4000mhz felett. Azzal kezdeném hogy lefelé elindulok a fesszel alapon. Aztán ha megvan a legkisebb fesz amin stabil 34x100-on szépen elkezdek mászni a szorzóval, és kis adagokban adnék hozzá feszt amikor kellene neki. Csak itt offsettel játszva nem tudom hogy tudom ezt elérni.
Extreme4-M lap, 3570k proci, alpenföhn himalaya, cprsair ramok (1600mhz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest