- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
N.Ferry #4781 üzenetére
Én a spreadet is hagyom, mert babonás vagyok és úgy gondolom ettől stabilabb lesz (de azért hátra is szoktam köpni hétszer a bal vállam felett és háromszor sarkon fordulok, mielőtt beindítom a gépet
). Élvezem, hogy hajlandó visszavenni magát crash nélkül és nem izzad folyvást maximumon. De mindenki maga dönti el, hogyan szeretne tuningolni...
-
válasz
N.Ferry #4756 üzenetére
spread spectrumra nem akarok hülyeséget írni, de én úgy tudom az alap órajelet (BCLK, régebben FSB) engedi kis mértékben változni terhelés esetén a stabilitás érdekében. Tehát droopolni fog, minimális mértékben.
A Speedstep pedig a terhelés nélküli (idle) frekvenciát engedi csökkenteni a gépnek, együtt az offset feszültséggel. Energiaspórolás.
-
Hoorus
őstag
válasz
N.Ferry #4737 üzenetére
Ez nem így megy.. Ki kell tapasztalnod.. Szorzót beállítod 46-ra, majd adsz neki egy becsületes fix 1,3 - 1,35 V-ot.. Ennyivel mennie kellene a 4,6-nak. Majd ha így stabil, akkor a feszből fokozatosan el kell kezdeni vissza venni, addig ameddig nem válik instabillá.. Közben persze figyelni kell a hőmérsékleteket is Linx alatt lehetőleg. 90 fölé ne nagyon menjen egyik mag se. Az alatt jó.
Próbáltam érthetően előadni, én így csinálnám, de kövezzetek meg, ha rosszul mondom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest