- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Kapszaicin #5069 üzenetére
1 hete vettem lapot, procit és egy ilyen kitet
-
andrasko
senior tag
válasz
Kapszaicin #5072 üzenetére
Ha OC-zol, akkor a ram-ot is ... mindent annyira amennyit bír.
Én sima órajel emeléssel egy Patriot 2133/1.5V-os ram-ot 2400-on járattam alapfeszen.
Ha szerencséd van, akkor egy 1866-os modul is 2400-re felrántható, úgy hogy 1.575V-ot adsz neki, vagy egy kis késleltetés rontással, akár 24/7-be. Ram túlmelegedés nem jellemző.A 3770K-hoz is pont ugyanazt a ram-modult írja elő az intel.
Az Asroknál az elsődleges ramslot-pár a cpu-tól távolabbi, tehát nem fog gondot okozni a magas bordás ram sem.
-
L4CI2
aktív tag
válasz
Kapszaicin #5072 üzenetére
hogy meg tovább csavarjam dolgot
nekem coolermaster-töl K350 házam van és itt azt írják maximum CPU cooler height: 148.5mm magas lehet cpu hűtő
de simán belement a Hyper T4 ami 152.3 mm magasja ja azokkal a ramkkal lett tesztelve és igen előfordulhat hogy nem megy valamelyik rammal
nekem is olyan van ami nincs a listán mégis megy hogy milyet vegyél azt nem tudom én valami 1.5v osat néznék -
andrasko
senior tag
válasz
A mem. támogatási lista szűk szokott lenni... épp, ami rendelkezésre állt és tesztelték.
Ráadásul már nem is a deszkához, hanem a procihoz választjuk a ram-ot.
Ha az i5-3450 kell, akkor egy 1600/C9/1.50V/dc-kittet válassz!
Ilyenből sok van: patriot viper 3, geil corsa/veloce/leggera/black dragon, kingmax nano, kingston pnp, corsair venegeance, stb...
Ha nagyobb sebességet szeretnél, akkor is maradj az 1.50V-os modul fesz.-nél:
patriot viper 3, corsair venegeance, stb... -
Hoorus
őstag
válasz
Ne foglalkozz vele.. Vegyél valami átlagos Corsair Vengeance-t, vagy Kingston-t és menni fog rendesen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest