- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dandy91
tag
Udv!
van egy asrock 990 fx extreme 4-es lapom es ma erkezik bele egy 2tb seagate hdd win8-at fogok rarakni es azt szeretnem kerezni hogy a biosban mit allitsak ? nyomjam at ahcira a beallitasokat mert jelenleg iden van fent a win7 egy 500 gb- sata2 samu vinyon. Vagy az ahci csak ssd-nel kell ? -
dandy91
tag
Üdv van egy asrock 990fx extreme 4-es lapom egy sata2-es és van egy ide-s vinyóm is a gond az volt hogy mikor rajta volt mind a kettő vinyó nagyon lassú volt a gép 15perc alatt állt fel a win7 stb a biosban kellene vmit állítani ha jól tudom csak nem tudom mit. Amióta le van húzva az ide-s minden a "normális" sebességben működik valaki tudna segíteni ?
-
dandy91
tag
Udv tegnap osszepakoltam egy gepet asrock 990fx extreme 4 +amd 8350fx
uj nekem ez az uefi bios is viszont mikor ujra akartam huzni a win7et olyan lassan csinalta kb masfel ora+ 15 perc alatt bootol valakinek valami tippje otlete van mi lehet a problema ? csak kiszedtem a lapot es elkeztem szerelni semmi jumper meg ilyenek leszedegetese cmos reset segithet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest