- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
florameow
csendes tag
válasz
Assimilator #132 üzenetére
Köszi a válaszokat, ez a megnövelt értékes Single Player nagyon bejött. Csomót tanultam így. Már fogtam egy trikeot. ^^ Így azért élvezetesebb a játék. Hamarosan megpróbálom újra multiban is azthiszem.
-
Qvasz2
csendes tag
válasz
Assimilator #121 üzenetére
De lehet, mert lehet állítani a távolságot. Konkrétan a teljes map két végén is lehettek.
-
törölt tag
válasz
Assimilator #99 üzenetére
Köszi megpróbálom a 4GB módot:
A parancs itt van:
"n your launch options put one of the following (right click ARK, select properties,click SET LAUNCH OPTIONS).
For DirectX 9
-sm2 -d3d9For DirectX 10
-sm3 -d3d10" -
törölt tag
válasz
Assimilator #95 üzenetére
Igéretes a játék,kár érte hogy sose lesz optimalizálva....
-
törölt tag
válasz
Assimilator #93 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Akkor építek egy házat és farmolom ezerrel.
Sárkány modot letöltöttem,de a játékban nem láttam még sajnos
.
Remélem fogják a játékot optimalizálni mert kegyetlen gép kell neki.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Assimilator #89 üzenetére
Csak játékra használom.
Tudnék neki helyet csinálni mondjuk a két BF áthelyezésével, csak sajnos az originnek nincs backup funkciója, és a fenének van kedve letölteni megint vagy 90 gigát emiatt az egy retek játék miatt. Azért ez vicc. Jó láttam már nagy játékot, de ha egyszer bőven van hely a neki, akkor mért nem tudja megfrissíteni, ha van 33GB szabad hely, a frissítés 2,2GB, a játék jelen állapotában meg 64GB, és elvileg 83GB lenne a végén. Egy laza 10GB-al több hely van mint kellene. -
MaTpr0F
senior tag
válasz
Assimilator #86 üzenetére
Akkor pont annyit fizettem érte, amennyit ér.
Elmehetnek oda ahová gondolom, hogy gyajorlatilag megesz egy 120 gigás ssd-t. Majd visszatérek rá, ha már optimalitálták ezt a részét is. -
Qvasz2
csendes tag
válasz
Assimilator #83 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen, kipróbálom
-
Djuree
félisten
válasz
Assimilator #76 üzenetére
nem semmi.
én csak hivatalos szerveren játszanék az biztos, bár ps4-en igencsak az van/lesz.
az nem baj ha sokáig tart vmi, nem sietek sehova, ráérek fejlődni. -
Djuree
félisten
válasz
Assimilator #74 üzenetére
hát ez elég siralmasan hangzik.
te nagyon mazochista lehetsz ha 500+ órád van ígyis benne.
akkor még várok hátha pár hónap múlva jobb lesz... -
Djuree
félisten
válasz
Assimilator #72 üzenetére
hát sajnos a csalást megoldják itt is, bár nyilván sokkal nehezebb.
igazán a grafra, bugokra, képfrissítésre lennék kíváncsi. mert az alapötlet baromi jó.
nagyon érik h megveszem... -
Bal0924
senior tag
válasz
Assimilator #66 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
Assimilator #61 üzenetére
Tudom mi a különbség a lag és a szaggatás között. A jelenség amit produkált olyan volt, hogy 5-10 percig semmi gond, majd beakadt a kép pár másodpercre, és ezt csinálta egy darabig.
Közben felmentem egy magyar szerverre, ahol xp és skill point bonusz van ezerrel. Elég illúzió romboló így a játék. Keresem továbbra is a megfelelő szervert.. -
válasz
Assimilator #59 üzenetére
Sikerült belőni a grafikát úgy, hogy kevésbé laggoljon, így már játszható teljesen.
Én a modokat hanyagolnám egyelőre, így majd keresek egy nyugis szervert ha ezt meguntam. -
válasz
Assimilator #57 üzenetére
Jogos, viszont az kicsit vicces, hogy órákon keresztül kellett keresnem egy szabad partszakaszt hogy felhúzzam a kunyhómat, mert minden tele van égigérő erődökkel közöttük meg fa oszlopokkal, hogy ne hogy tudjak építkezni.
Most játszom először multiban, van valami tipp, hogy kevésbé lagoljon? Netemmel nincs gond.Köszi,
-
Ombi5
őstag
válasz
Assimilator #55 üzenetére
DE ,mint kezdo eselyem sincs veletek,akik mar kurva fejlettek.. :-( Ez igy baromsag..
-
Ombi5
őstag
válasz
Assimilator #53 üzenetére
Semelyik serverre nem lehet felhozni single karit,vagy csak hozzatok nem?!
-
válasz
Assimilator #51 üzenetére
Hárman a törzsben ha jól értem de a szerveren többen, igaz?
Single karaktert nem lehet bevinni ugye?
Lehet csatalakozni a klánhoz, mi a neve? -
válasz
Assimilator #49 üzenetére
Szia,
Ez még él?
Este felé felnéznék, mert eddig csak single-ben nyomtam.Láttam itt a 7850-es kérdést, nálam tűrhetően fut mediumon, bár ez 2 gigás. Gondolom a procim is kevés hozzá egy kicsit..
Üdv,
-
Ombi5
őstag
válasz
Assimilator #46 üzenetére
E havirol beszelek!
-
Ombi5
őstag
válasz
Assimilator #36 üzenetére
-
jossua
tag
válasz
Assimilator #32 üzenetére
Közbe kiderült h 6 óra kell neki ,h megérjen a sör
-
Arkennys
addikt
válasz
Assimilator #28 üzenetére
Remélem, hogy még optimalizálják, én is ezen gondolkoztam, hogy összekaparom rá a pénzt walleten, és max refundolok ha nem jó, majd utánanézek azt mennyi játszott időtartamig lehet és hogyan végrehajtani. Ha adja ég sikerülne élvezhető szinten futtatni, akkor felveszem veled a kontaktot, és összehozunk valamit. Már ketten is jóval könnyebb sok dolog együttműködve két normális, nem önzősködő player közt, amint gameplayekből láttam.
-
Arkennys
addikt
válasz
Assimilator #26 üzenetére
Nekem A8 3870k (3,5 Ghz-en)
G.Skill Ripjaws DDR-3 8Gb/1600 KIT
Gigabyte HD7850 OC 1GB GDDR5 videokártyaFőleg VGA miatt aggódom, egyáltán játszható szinten menne-e mid/low-on
Mert szívesen kipróbálnám élesben a játékot
-
Arkennys
addikt
válasz
Assimilator #24 üzenetére
Neked milyen gépen fut el és kb mennyi FPS-el? Ha megkérdezhetem. Nekem az adatlapomon lévő konfig van, és nem tudom, elég lenne-e neki, hogy viszonylag élvezhető legyen. A VGA miatt aggódok főleg. Ez lenne az egyik és fő kérdésem róla
-
jossua
tag
válasz
Assimilator #19 üzenetére
Videókból nagyon sokat lehet tanulni
-
jossua
tag
válasz
Assimilator #13 üzenetére
Azt ne is erőltesd
3Rexel se lehet max Gigantoval
-
bivalyolo
őstag
válasz
Assimilator #7 üzenetére
Volt hír a dx12ről, azt esetleg nem tudod, hogy élesítették-e már vagy még mindig csak ígérgetik?
-
jossua
tag
válasz
Assimilator #2 üzenetére
pedig multyban jó a játék ! Vannak barátságos szerverek ahol segítik egymást a játékosok !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest