- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
florameow
csendes tag
válasz
Assimilator #132 üzenetére
Köszi a válaszokat, ez a megnövelt értékes Single Player nagyon bejött. Csomót tanultam így. Már fogtam egy trikeot. ^^ Így azért élvezetesebb a játék. Hamarosan megpróbálom újra multiban is azthiszem.
-
florameow
csendes tag
Most vettem meg én is pár hete! De nagyon lassan haladok, és mindig jön valami nagyobb dínó, aki megöl.
Van valami tippetek esetleg az elejére? Multiplayer szervereken játszottam. Érdemesebb esetleg single playert tolni az elején? Mennyire érdemes bázist építeni vagy inkább mászkáljak és próbáljak felfedezni?
Melyik dínókat érdemes először tamelni?Van ennek egy ilyen arena változata is. A survival of the fittest. Azzal szoktatok játszani? Az is nagyon nehéznek tűnt így elsőre. Mindig hamar meghalok és utána tök sok idő, mire újra elkezdődik egy meccs. Biztos én csinálok valamit rosszul. Be szoktam szaladni középre pár cuccért, de próbáltam már azt is, hogy rögtön elindulok az erdőbe és elbújok, akkor kicsit tovább maradtam életben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest