- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
GRBL miatt használok csak arduino-t. Mélyrehatóan nem igazán értek hozzá.
Böngésztem és felfedeztem, hogy megjelent a grbl v1.1. [link]Letöltöttem, kicsomagoltam a source code.zip-et. Létrehoztam egy új mappát c:\users\arduino\libraries\ mappában.
Uno R3 amit használok, csatlakoztattam, betöltöttem a példák közül a grbl v1.1-et, majd fordítás, feltöltés.
Serial monitor-ral ránézve, csodálkozva tapasztaltam, hogy nem v1.1, hanem v0.9j ami feltöltésre került.Létezhet ez, vagy csak egyszerűen valamit összekevertem, esetleg az kavar be, hogy nem a legfrissebb arduino környezetet használom?
-
albinolynx
senior tag
Erre nincs ötletetek? Senki sem használja programozóként?
-
albinolynx
senior tag
Segítséget szeretnék kérni. Egy uno-ra felkerült az 1.0.5 r2 isp. Külső atmega88pu-ra szeretnék egy lefordított hex fájlt feltölteni. Grafikus felületként az AVR burn-o-mat-ot használom.
Timeout hibaüzenetet kapok folyamatosan. Linkelném a folyamatot, amit már lezongoráztam: [link]Van ötletetek, hogy mi a probléma és a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest