Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joberec
újonc
Sziasztok.Van egy olyan problémám hogy a nyomtatóm(PrusaI3) ramp1.4el menő gépem nyomtatni szeretne és beáll alap pozícióba de az extruder feje lejjebb van,azt hogy lehet átirni hogy fejjebb vigye alap állás után pl. 2cm? És a z-tengely pálya mozgást állítani,mert van még egy olyan hiba hogy az első réteget leragassza és utána a második rétegnél a z-tengely lift.e jobban fejjebb ugrik a kelleténél... Nem állítottam semmit rajta,és nem is találtam rá semmi megoldást,hátha ti tudtok..eleinte a gép jó uzemelt,de most érthetetlen nekem hogy mi történt...nem nyultam hozzááá,léptető motor hibás lehet ? Vagy esetleg a build ?
ui.:folytatom egy párbeszéd résszel:Mechanikusan és szoftveresen is próbáltam már mindent! Tényleg mindent.... A szeletelőt is újra raktam és még más programot is töltöttem le mellé,de ugyan ugy a z-tengely megugrik!ha ezek nem akkor mi ? és melyikkel mit állítok mert már állítottam be dolgokat a firmwaren,tapasztaltam is a különbségeket viszont az ami nekem kéne nincs meg.z-offsetet nemn is találom... Stoppert ne is mond :/ Próbáltam már ezerszer,még az extruder fejjel is játszottam de ugyan úgy ugrik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GT-AXE16000 Router - Garanciás
- 3 személyes relax wellnes kanapé - motoros - garanciás
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold