- Fotók, videók mobillal
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Janos250 #9794 üzenetére
Köszönöm a könyveket, belenézek mindenképp!
Viszont őszintén bevallva, nem akarok megtanulni komplett programozni, csak 1 LEDstrip miatt.... ha sima analóg RGB-ben létezne 144LED/m sűrűségű strip -tudtommal nincs- akkor nem is gondolkodnék az egészen.Nekem erre az 1 dologra lenne szükségem.... esetlegesen a színek változnának (meg az LEDek száma és elhelyezkedésre). Semmi mélyebbet nem szeretnék kihozni a dologból.
-
sad_Vamp
őstag
Sziasztok!
Arduino UNO (ch34s - vezérlős kínai copy) -val szeretnék vezérelni 37drb Ledet a ws2812b led stripből.
A terv az lenne hogy 1 (esetleg 2 nyomógomb) segítségével körbe váltogatni:1. szín (piros)
2. szín (legyen pl lila)
3. szín (legyen pl narancs)
4. pulzáló piros
5. vlm féle mozgó színátmenet
6. LED kikapcsA probléma ott van, hogy nem értek a programozáshoz egyáltalán, az Arduino progiból alap sketcheket rá tudtam tölteni a gépre, meg olvastam hogy valami FASTLED könyvtárt érdemes nézegetni, de azon már totál nem igazodtam el. Mivel az arduino sketch file az 1 darab volt, ez meg egy csomó file...
Fontos dolog még a fogyasztás, szerintetek meddig működhet az ilyen 4 ceruza elemről? (valószínűleg nem is kéne full erőn világítani a ledeknek)
Lenne valaki hajlandó segíteni egy totál noob-nak?
Ha nem esetleg tudtok ajánlani vlmi útmutatót "for absolute dummies" ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged