- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Janos250 #9794 üzenetére
Köszönöm a könyveket, belenézek mindenképp!
Viszont őszintén bevallva, nem akarok megtanulni komplett programozni, csak 1 LEDstrip miatt.... ha sima analóg RGB-ben létezne 144LED/m sűrűségű strip -tudtommal nincs- akkor nem is gondolkodnék az egészen.Nekem erre az 1 dologra lenne szükségem.... esetlegesen a színek változnának (meg az LEDek száma és elhelyezkedésre). Semmi mélyebbet nem szeretnék kihozni a dologból.
-
sad_Vamp
őstag
Sziasztok!
Arduino UNO (ch34s - vezérlős kínai copy) -val szeretnék vezérelni 37drb Ledet a ws2812b led stripből.
A terv az lenne hogy 1 (esetleg 2 nyomógomb) segítségével körbe váltogatni:1. szín (piros)
2. szín (legyen pl lila)
3. szín (legyen pl narancs)
4. pulzáló piros
5. vlm féle mozgó színátmenet
6. LED kikapcsA probléma ott van, hogy nem értek a programozáshoz egyáltalán, az Arduino progiból alap sketcheket rá tudtam tölteni a gépre, meg olvastam hogy valami FASTLED könyvtárt érdemes nézegetni, de azon már totál nem igazodtam el. Mivel az arduino sketch file az 1 darab volt, ez meg egy csomó file...
Fontos dolog még a fogyasztás, szerintetek meddig működhet az ilyen 4 ceruza elemről? (valószínűleg nem is kéne full erőn világítani a ledeknek)
Lenne valaki hajlandó segíteni egy totál noob-nak?
Ha nem esetleg tudtok ajánlani vlmi útmutatót "for absolute dummies" ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest