-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok17
tag
Ok, sikerült egy esp32-vel, viszot szerintem kellene egy külső táp ami tud 3,3V 2,5A-t legalább. mert ha mindent felkapcsolok nagyon durván melegszik, nem akarom elégetni. Ilyent tudtok ajánlani egyben, vagy rakjak össze magamnak?
-
wocsok17
tag
Sziasztok!
Öntötőrendszerhez szeretnék reléket kapcsolgatni, de elakadtam.
Ez alapján a leírás alapján próbáltam kapcsolgatni a reléket egy ESP8266-al. De a leírásban is van, hogy csak azt az 5 lábát lehet biztonságosan használni. Az a gond, hogy bármelyik másik GPIO-ról póbálom vezérelni a többi relét, akkor már a program rátöltésekor is kapcsolgatja, illetve resetnél is behúz valamelyik.
Erre van vakinek megoldása?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest