- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrome11
csendes tag
Igen, tanulas, arra mar rajottem, hogy ninsz olyan, hogy arduino, hanem kulonbozo modulok vannak kulonbozo celokra.
Elsosorban meglevo dolgok javitasa a cel, de azonnal belefutottam a 3,7V-os akkuk ponthegesztesi korlatjaba, arra kellene valmilyen ponthegeszto, illetve bonto megoldas
javitasra egy pelda: valamikor csinaltak egy robotot arduinoval, a taviranyitoja tonkrement, elvileg van egy jo kisauto, de valahogy ki kell talalni, hogyan lehet masik taviranyitot talalni hozza.
a bonusz kerdes az, ha klesz 2-4 egy szobaban, hogyan oldjak meg, hogy ne zavarjak egymast?A kezdokeszletre is kerdeztem, hogy van-e valahol bolt, de senki se reagalt ra, egyesevel rendelgetni es tobbet fizetni szallitasert, mint a dolgokert nem az en mufajom.
Az ellenallasok erdekesek, amikor meg foglalkoztam ilyenekkel, akkor a 33 es 47 sorozatok voltak divatosak ellenallasbol es kondenzatorbol is, ugy tunik, a tranzisztorok eltunesevel ezekre mar nincs szukseg?
alap multimeterem van, oszcilloszkopon vacilalok, allitolag az neha letszukseglet, foleg taviranyitos vezerleseknel?
Koszonom az eddigieket, kozben olvasok es gyujtok informaciokat, ritkan webezek.
-
chrome11
csendes tag
Nyari szabadsagomra megvan a terv, hogy elkezdjem ezt megtanulni, oktato anyagokkal mar haladok, milyen szerszamok es egyebek beszerzesevel kezdjem a gyakorlati reszt?
Van valahol hasznalt aurduinos dolgok csere-bere boltja valahol?
Aramkor tervezesre es tesztelesre milyen programot ajanlotok?
Edge-t telepitettem, de nem mukodik, nemletezo weboldalhoz akar csatlakozni, igy gyakorlatilag el se indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged