- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Szakbarbár #12451 üzenetére
"szeretnék egy olyan vezeték nélküli adót készíteni ami jelzi nekem ha nyitva felejtettem a garázsajtót"
Más lehetőség, ami esetleg meggondolandó:
a.) Wifin küld mailt.
b.) Megcsörgeti a telefonod. Ha nem veszed fel, nincs költsége. -
válasz
Szakbarbár #12451 üzenetére
Értem. Akkor viszont nem értem, miért nem 434MHz-nek rövidítik/kerekítik, ha már.
A garázsnyitót lehet, hogy nem véletlenül nem látja, talán szándékosan olyan protokollt használnak, hogy ne lehessen ilyen olcsó eszközökkel olvasni a kommunikációt. -
válasz
Szakbarbár #12449 üzenetére
Én ezt nem látom problémának... Az adó-vevő nem véletlenül van párban, egymás jelét kell fogniuk, más (zavaró) jelet pedig figyelmen kívül hagyni. Az is lehet, hogy fogja a jeleket, csak figyelmen kívül hagyja őket. És/vagy egyéni protokollt használnak, nem azt, amit a Te adó/vevőd.
Ezen kívül pedig a 433,92MHz az nem 433MHz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged