Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nekem is aoyue van, már vagy 15 éve vettem a "gyors" boltban Pesten. Ebay-ről vettem hozzá egy marék fúvókát, de nem igazán tanultam meg a használatát.
Pákából meg a weller a szekrényben pihen, helyette a csehszlovák drótos pillanatpákát használom. Én megtanultam azzal forrasztani, így azt csinálja, amit én akarok (ha azt akarom, akkor adok neki egy rövid, de forró sokkot), a weller meg amit ő akar (tart egy stabil hőfokot). A pillanatpáka hegyét fogóval összepasszírozom egészen vékonyra, így nagyon azt szeretem.
A "vaterás megoldások" általában két dolgot jelentenek:
1. A nepper semmit nem csinál, csak megrendeli ebay-en, vagy valamelyik másikon a Te nevedre, de rászámol egy halom hasznot magának.
2. Megveszi ugyanúgy Kínából, és jóval drágábban árulja hirdetési oldalakon. Nem kell messzire menni, hogy találkozzunk ilyenekkel.
Könnyebb (de pofátlanabb) pénzkeresés, mint valami hasznosat csinálni.Ezért én mindenkinek azt javasolom, hogy inkább saját maga rendelje meg Kínából, ne a nepperektől vegyen bármit !
Itt a prohardveren is vannak topicjaik a különböző webshopoknak, ott segítenek, ha valaki nem tudja, hogyan csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- JBL Charge 5
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold