- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nekem is aoyue van, már vagy 15 éve vettem a "gyors" boltban Pesten. Ebay-ről vettem hozzá egy marék fúvókát, de nem igazán tanultam meg a használatát.
Pákából meg a weller a szekrényben pihen, helyette a csehszlovák drótos pillanatpákát használom. Én megtanultam azzal forrasztani, így azt csinálja, amit én akarok (ha azt akarom, akkor adok neki egy rövid, de forró sokkot), a weller meg amit ő akar (tart egy stabil hőfokot). A pillanatpáka hegyét fogóval összepasszírozom egészen vékonyra, így nagyon azt szeretem.A "vaterás megoldások" általában két dolgot jelentenek:
1. A nepper semmit nem csinál, csak megrendeli ebay-en, vagy valamelyik másikon a Te nevedre, de rászámol egy halom hasznot magának.
2. Megveszi ugyanúgy Kínából, és jóval drágábban árulja hirdetési oldalakon. Nem kell messzire menni, hogy találkozzunk ilyenekkel.
Könnyebb (de pofátlanabb) pénzkeresés, mint valami hasznosat csinálni.Ezért én mindenkinek azt javasolom, hogy inkább saját maga rendelje meg Kínából, ne a nepperektől vegyen bármit !
Itt a prohardveren is vannak topicjaik a különböző webshopoknak, ott segítenek, ha valaki nem tudja, hogyan csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- LEGO klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest