- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nekem is aoyue van, már vagy 15 éve vettem a "gyors" boltban Pesten. Ebay-ről vettem hozzá egy marék fúvókát, de nem igazán tanultam meg a használatát.
Pákából meg a weller a szekrényben pihen, helyette a csehszlovák drótos pillanatpákát használom. Én megtanultam azzal forrasztani, így azt csinálja, amit én akarok (ha azt akarom, akkor adok neki egy rövid, de forró sokkot), a weller meg amit ő akar (tart egy stabil hőfokot). A pillanatpáka hegyét fogóval összepasszírozom egészen vékonyra, így nagyon azt szeretem.A "vaterás megoldások" általában két dolgot jelentenek:
1. A nepper semmit nem csinál, csak megrendeli ebay-en, vagy valamelyik másikon a Te nevedre, de rászámol egy halom hasznot magának.
2. Megveszi ugyanúgy Kínából, és jóval drágábban árulja hirdetési oldalakon. Nem kell messzire menni, hogy találkozzunk ilyenekkel.
Könnyebb (de pofátlanabb) pénzkeresés, mint valami hasznosat csinálni.Ezért én mindenkinek azt javasolom, hogy inkább saját maga rendelje meg Kínából, ne a nepperektől vegyen bármit !
Itt a prohardveren is vannak topicjaik a különböző webshopoknak, ott segítenek, ha valaki nem tudja, hogyan csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest