-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Annyira jutottam, hogy nem úgy működik, ahogy gondoltam. Ha pl. 3,3V--ra érintem az adott GPIO-t, akkor az úgy is marad, elengedés után is. Ha vissza akarom kapcsolni, akkor GND-re kell kötnöm.
Ez nem gond, nyomógombbal meg tudom oldani, de akadt még egy probléma:Bootolás után a GPIO be / kimenetek HIGH állapotba kerülnek, és egyből indítja is a programomat. Olvasgattam, hogy állítólag a GPIO 4 és 5 nem kerül HIGH-ra, de nálam igen, mindegyiken végigpróbálgattam már. (mozgásérzékelő van ide kötve, ha bootolok, egyből érzékel is és riaszt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ford topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged