Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Milyen macerára gondolsz?"
Én régen, amikor foglalkoztam vele, jó időbe telt, mire rájöttem, hogyan is kell programozni. Más is panaszkodott rá. Én végül rájöttem, de azóta már nem emlékszem, hogyan. A múltkor, mikor valaki kérdezte, elővettem egyet, megpróbáltam programozni. Nem ment, hagytam a csudába. Pedig emlékszem, hogy régebben végül símán ment.Az unon van polyfuse? Ezt eddig nem is tudtam. Igaz, ezer éve nem vettem a kezembe unot. Már jó ideje csak ESP-t és STM-et használok.
Nemrég jött meg ez a lap:
http://www.ebay.com/itm/Open407V-D-Core407V-Development-Board-Standard-STM32F4-DISCOVERY-ARM-Cortex-M4-/172740399220?var=&hash=item2838215074:m:mXcPXqbE1cuL4cDPC68OwOg2600 Ft-ért, de még nem próbáltam. Most erre leszek kiváncsi, de nincs rá időm kipróbálni. Ennyiért STM32F407 ajándék, ha rendesen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold