- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Milyen macerára gondolsz?"
Én régen, amikor foglalkoztam vele, jó időbe telt, mire rájöttem, hogyan is kell programozni. Más is panaszkodott rá. Én végül rájöttem, de azóta már nem emlékszem, hogyan. A múltkor, mikor valaki kérdezte, elővettem egyet, megpróbáltam programozni. Nem ment, hagytam a csudába. Pedig emlékszem, hogy régebben végül símán ment.Az unon van polyfuse? Ezt eddig nem is tudtam. Igaz, ezer éve nem vettem a kezembe unot. Már jó ideje csak ESP-t és STM-et használok.
Nemrég jött meg ez a lap:
http://www.ebay.com/itm/Open407V-D-Core407V-Development-Board-Standard-STM32F4-DISCOVERY-ARM-Cortex-M4-/172740399220?var=&hash=item2838215074:m:mXcPXqbE1cuL4cDPC68OwOg2600 Ft-ért, de még nem próbáltam. Most erre leszek kiváncsi, de nincs rá időm kipróbálni. Ennyiért STM32F407 ajándék, ha rendesen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest