Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Milyen macerára gondolsz?"
Én régen, amikor foglalkoztam vele, jó időbe telt, mire rájöttem, hogyan is kell programozni. Más is panaszkodott rá. Én végül rájöttem, de azóta már nem emlékszem, hogyan. A múltkor, mikor valaki kérdezte, elővettem egyet, megpróbáltam programozni. Nem ment, hagytam a csudába. Pedig emlékszem, hogy régebben végül símán ment.Az unon van polyfuse? Ezt eddig nem is tudtam. Igaz, ezer éve nem vettem a kezembe unot. Már jó ideje csak ESP-t és STM-et használok.
Nemrég jött meg ez a lap:
http://www.ebay.com/itm/Open407V-D-Core407V-Development-Board-Standard-STM32F4-DISCOVERY-ARM-Cortex-M4-/172740399220?var=&hash=item2838215074:m:mXcPXqbE1cuL4cDPC68OwOg2600 Ft-ért, de még nem próbáltam. Most erre leszek kiváncsi, de nincs rá időm kipróbálni. Ennyiért STM32F407 ajándék, ha rendesen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Assetto Corsa Rally
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OpenMediaVault
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold