- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Kezünkben a Honor Magic V5
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
Harminc évvel ezelőtt, mikor a saját erősítőmet építettem, én is mertem nagyot álmodni, de én infravörös távirányításúra építettem. Természetesen a Quad405 végfokra épült. A távirányító egy videoton TV adó-vevő egység volt, az előerősítő TDA1028, TDA1029, TDA1524 triumvirátusra épült. Ebben az időben földi halandó csak álmodhatott a microvezérlőkről. Ma biztos egy WI-FI, Kékfog, mobil kompatibilis erősítőt készítenék. A végerősítőt hagynám meg. A Quad 405 továbbfejlesztett változatát építemén meg. Amatőr utánépítésre szerintem még nem találtak jobbat.
Egy kis kedvcsináló: http://www.bsselektronika.hu/index.php?w=h6twlJTfnj .
A hangfrekvenciás jel feldolgozásához sokkal erősebb vezérlőre van szükség, minimum RPi3 és barátaira. Az audiofilek ezt is szentségtörésnek vennék. Szerintem a legegyszerűbb, és a legjobb a jó öreg sztereó potméter, még ha manuálisan kell is vezérelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA