Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
A teljesség igénye nélkül pár perces ebay kereséssel ezeket találtam 1117 utótaggal: AMS, AP, AZ, L, LM, LT, NCP, REG, TLV, TS, ZLDO
És van amelyik mindenféle gyártók kínálatában megtalálható ugyanazon a néven eltérő specifikációkkal... A "leggyengébb" is meglett ami rémlett TS1117 néven, de van mindenféle abs.max rating köztük: 12,15,18,20V...
Túl biztosan nem terheltem, mert csak egymagában hajtott valami mikrokontrollert egy 12V DC fali tápról, és pár óra után azt vettem észre hogy kis amperszag és többé nem jön ki belőle semmi - a kontroller túlélte, utána ment időtlen időkig másik táppal. A fali tápot azóta is használom mindenfélére és másnak még nem ártott meg...
Továbbá kínai nano is ment már tönkre az autómban 1117-el, pedig 14.1-2V felett még sosem láttam a töltőfeszt akkor sem ha lehúzta kissé az állófűtés, normál esetben meg bőven 14V alatti az alap töltési állapot - bár ez tény hogy már erősen a határfeszegetés volt...
Azóta csak az említett 78Mxx családot használom autóban ha füstölős LDO, vagy más kapcsüzeműt ha nagyobb áramról van szó - igyekszem 1.5-2x túltervezni nehogy gond legyen hosszútávon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold