Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ath
senior tag
ez a max7219 jónak tűnik, köszönöm. a következő kerülne megépítésre:
van 2 db mlx90614 IR szenzor, ehhez megjelenítőnek a már említett 2 db 4 számjegy (+ 4 decimális pont), 7 szegmenses kijelző, amit egy arduino nano vezérelne. minden polcon van már, csak amikor elkezdtem utánaszámolni a lábaknak jöttem rá, hogy ez így nem a legjobb. az érzékelők bekötéséről nagyon jó leírások vannak, annak az értelmezése nem is okoz gondot, viszont ha ezt a 4 eszközt kellene egybekötni smbus-on.. az már kicsit izgalmasabb
egyelőre nem látom át hány ilyen chip kéne, de első átgondolásra 2 tuti. jól gondolom? -
fpeter84
senior tag
És tényleg, ez a legegyszerűbb megoldás, kész modulként is kapható akár kijelzővel együtt...
Valamiért nem találtam rá pár gyors kereséssel, ezért írtam a másik alternatívákat... Csak ahogy nézem elég átabotán forrasztják rá a kijelzőket, azzal lehet lesz még egy kis utómunka, dehát ezért óccó, nem dlága 
Új hozzászólás Aktív témák
- Shure Podcast mikrofon
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyelőre nem látom át hány ilyen chip kéne, de első átgondolásra 2 tuti. jól gondolom?
Valamiért nem találtam rá pár gyors kereséssel, ezért írtam a másik alternatívákat... Csak ahogy nézem elég átabotán forrasztják rá a kijelzőket, azzal lehet lesz még egy kis utómunka, dehát ezért óccó, nem dlága 
ekkold