Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Postas99
üzenetére
Nem is rossz! A videó sajnos tényleg pocsék lett...
A mocorgós ládával lett volna még egy kis finomítani való...szerintem...részemről úgy indítottam volna, hogy a triggerelő jel beérkezésekor a teljesen sötét láda (ami csak egy picit van résnyire nyitva -gyufaszál vastagság max-) szépen, emelkedő fényerővel kezd és a teljes fényerő elérése után kezd csak el mocorogni és morogni! Szerintem úgy jobban "kiadná" a dolgot!
A baba szeme tényleg nem látszott rendesen, csak világított...azt viszont csak akkor aktiváltam volna, ha valaki elég közel megy...mintha felébredne álmából! Mivel hangot is tudnál hozzáadni, akkor egy köszönéssel ijesztene: " Szia! Játszunk egyet? " Persze nem gyerekhangon, hanem valami szörnyeteg hangján!
A hintaszék mozgása egész jó lett!
Hiányoltam a nyikorgó hangját!Összességében tetszik! Látszik, hogy van benne munka rendesen! Le a kalappal!
-
válasz
Postas99
üzenetére
Mikor küldted a linket, olyan helyen voltam, hogy nem tudtam megnézni, utána meg annyi dolgom volt, hogy elfelejtettem.

Jó sok meló van benne
Sajnos a videón (nekem) sok minden nem jön át, még úgy se, hogy kb tudtam mit keressek rajta, túl sötét (a pislogós baba szemmozgása például egyáltalán nem látszik, csak hogy világít), túl közelről van véve és túl rövid ideig, ráadásul álló videó, amit nem annyira szeretek. 
Az álló videó többek közt azért sem jó, mert a youtube eszköztár nem tűnik el lejátszás közben (nálam legalábbis nem) emiatt kitakarja a kép felét és kisüti a szemem. Fel tudnád tenni vmi drive-ra az eredeti videót?P.s.: megmutattam a gyerekemnek is, nagyon dicsérte. Azt mondta a gyerekek biztos nem mernek hozzád bemenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Hiányoltam a nyikorgó hangját!

ekkold