- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Janos250 #21905 üzenetére
Szia!
Nagyon jó ötleteket írsz, ezt köszönöm! Nagyon érdekesen hangzik amit mondasz, amúgy is gondolkodtam a programozási ismereteim bővítésével, szóval ez jó iránynak tűnik. Viszont ha ennyire visszanyúlok, akkor a projektet kb kezdhetem előlről, mert a szoftverek már működnek, van távirányítás stb, csak az IO-k számába buktam bele. Ennek is amúgy hosszúra nyülik az oka, kb 4 éve vettem aliról egy távirányító vezérlőt, mondom na de jó, csak a körítés kell hozzá. Ekkor még sehova sem akartam szoftvert írni. Igen ám, de 1 évvel később mikor sikerült összeraknom és letesztelnem, kiderült, nincs ki/bekapcs. Írtam az eladónak, hát az külön panel, plusz pénz. 1 évvel később rájöttem, hogy arduinoval is meg tudnám oldani. Elkezdtem írni a szoftvert ehhez is, mert a ki/bemenet választáshoz már folyamatban volt, egy csoporttársam unsztolására elkezdtem foglalkozni az arduinoval. Na és szép lassan kilyukadtam itt, hogy hát csak meg kéne csinálni komplexbe, mert jelenleg két küllön 328 van, az egyik az eredeti projektre, a másik meg a távirányítóhoz.
JulianSinulf: köszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged