- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
JozsBiker #21498 üzenetére
Szia!
Igen, ez a kérdés rendszeresen előfordult már itt! Többek között már Én is rákérdeztem erre!
Viszont ennek ellenére voltam olyan "tehetséges" hogy egy hosszú műszak és egy késő esti szerelés közben -fáradtan- sikeresen hazavágtam a 6. pint az UNO-n. Rettentő dühös voltam magamra, hogy mégis miért kellett ilyen feltételek mellett mégis szerelnem? Ez volt az egyetlen ilyen lapom. Azóta áttértem a NANO-ra és az UNO pedig megmaradt próbára... Kezdő voltam még ebben a témában (még most is az vagyok) és így elfogadtam ezt a minimális "védelmet"!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR