- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
1. régen lehet, de ma már nem. Régen volt alu is, azbeszt is, ma az sincs. Stb...
2. Mikor válaszoltam, még nem mondta, h Anglia. Később írtam is, h ott más lehet, nem tudom.
3. DC külön megy, piros és kék elvileg. Csak a választ nézted... írta, h pirosat is használna, erre írtam, h az a DC-hez van, nem használhatja 230 VAC-nál (itthon, Angol előírásokat még most sem ismerem...)
4. Automatizálás, ipari gépek, ipari szabványok, nem hiszem, h a lakóházakra is ez vonatkozik.Wolfram: Dánokról tudok nyilatkozni. Fogtuk a fejünket. Tetőtér beépítés, a vezetékek csövezés nélkül a födémben/ emelet padlóban futottak. Semmi doboz, vagy ilyesmi. És nem voltak túl acélosak, másfeles kész. De minden a szekrénytől ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest