Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
softguner
csendes tag
Nem tudom, hogy itt mire gondolsz, az ESP12-vel webes felületről simán lehet ledeket kapcsolni, lehet szenzor adatot olvasni stb. De azt hogy, te Wifin keresztül billentyűzöd be az AT parancsokat, az nem igazán megoldott. Az ESP12-nek van egy firmware-je, vagy AT vagy LUA, de ha mikrokontrollert nézem, akkor a rajta futó programot azt meg kell írni és fel kell rá tölteni. El van különítve a firmware és a futó program. Ha egy olyan programot írsz, ami az GET-tel küldi és fogadja az utasításokat, akkor tudod a kimenetet kapcsolni, de szerintem az nem megoldott, hogy wifi kapcsolaton keresztül küldöd real time a parancsokat. A kérdésből nekem nem derült ki mit is szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- !!! Raktár kisöprés!!! DDR3 8 - 16GB (10600/14900) ECC szerver RAM
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold