Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika86
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia!
Te nagyon kened vágod a témát, tudsz esetleg segíteni abban, hogy websocket segítségével, miért nem tudok 100ms alatti intervallummal adatot küldeni?
jelenleg van egy programom amit megcsináltam offline elérhetővé, illetve összerakosgattam a javascript kódot is.
Jelenleg 110ms-al próbálkozok (ezzel jó is), a szinusz és koszinusz csak teszt.
Jobb lenne ha 100ms alá tudnék menni, viszont ilyenkor megbolondul az ESP32, heap error, lefagy az adatátvitel, újraindulgat.Az a helyzet, hogy szeretnék kb 5 grafikont, és jelenleg még csak 2 van (de így se elég gyors).
[link]
src mappában a fájlokKöszönöm, ha bármiben tudsz segíteni, ötletet mondani. Illetve tuti találsz benne hülyeséget is, amit én nem tudok még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
:
ekkold