Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wolfram
üzenetére
Nekem ilyen van, ahogy írtam, a képtől eltér a lábkiosztás, figyelni kell a panelon.
Nem tudom merre laksz, a meglévő kijelződ valaki a közeledben ki tudja próbálni? Egy ESPEasy-t megnéznék, h mit ír ki rá. Esetleg nem másik vezérlő, vagy a sebesség nem megfelelő a kommunikációnál?ReFleXx: fain. Akkor megint a semminél tartok...
LOD feszstab-ból pont az nincs Hestore-ban, ami tényleg brutál alacsony droppal dolgozik. Ami ~0,45 dropot tud, annál meg 4,5 V-től indul az input. Ha jól kerestem.
Te végül mivel oldottad meg?#18640 Wolfram: nem 5 V kell, 3,3 V körül kell neki. Igen, kicsi kell, nem mintha nem lenne hely

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Eladó Gamer PC ASUS TUF GAMING B550M-E / Ryzen 5 5600X / RTX 3060 Ti XC3
- Eladó Gamer PC ASUS TUF GAMING B550M-E / Ryzen 5 5600X / EVGA RTX 3080 XC3
- Eladó Gamer PC ASRock B450M Pro4 / Ryzen 7 2700 / Gigabyte RTX 3070 Eagle
- Eladó Gamer PC ASUS ROG STRIX B450 / Ryzen 7 5700G / MSI RTX 3080 Suprim
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
LOD feszstab-ból pont az nincs Hestore-ban, ami tényleg brutál alacsony droppal dolgozik. Ami ~0,45 dropot tud, annál meg 4,5 V-től indul az input. Ha jól kerestem.
ekkold